Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Őszi programok az édesség, divat és sport kedvelőinek

Debreceni Édességfesztivál és Vásár
2018.10.27. – 2018.10.28. @Debrecen, Debrecen Plaza

Október utolsó hétvégéjén ismét különlegesebbnél különlegesebb édességekkel találkozhatnak az édesség kedvelők Debrecenben. A fesztivál ideje alatt számos kézműves csokoládé manufaktúrával találkozhatnak az édesszájúak, illetve lehetőségük lesz a különféle tortákat, bon-bonokat, marcipánokat, grillázsokat, tea különlegességeket, mézeket, lekvárokat, házi süteményeket, szörpöket, mézeskalácsokat, cukor és glutén mentes édességeket, illetve sajtkülönlegességeket is megkóstolni.

A részletekért kattints IDE!

DebreceniEdessegfesztival

 

Csábítanak az édes élmények, de nincs társad, akivel elmehetnél! Randizz az édesség fesztiválon! Nézz szét debreceni társkeresőink között!

 

Budapest Central European Fashion Week 2018
2018.10.25. – 2018.10.27. @Budapest, Várkert Bazár

Számos újdonsággal, a hazai és nemzetközi szakma legnagyobb neveivel készül a Magyar Divat & Design Ügynökség a divathétre. A 2019-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató esemény programjaira a magyar tervezők mellett meghívást kapnak a régió dizájnerei, illetve divatszakértők, hírességek és influencerek. A három nap során olyan, a divat szakmában méltán híres személyek látogatnak el hozzánk, mint az olasz Vogue újságírója Alberto Calabrese, a több mint 660.000 követővel rendelkező influencer Bryanboy, vagy a híres modell Sita Abellan.

A részletekért kattints IDE!

FashionWeek

 

Street Art Séta a Bulinegyedben
2018.10.23. @Budapest

A Street Art Sétán Belső-Erzsébetváros sokszínűségét, Budapest street art paradicsomát fedezhetik fel Budapest szerelmesei. Ezek a tűzfalak nem a vírusoktól védenek meg, hanem Budapest belvárosát fűszerezik. Az izgalmas művészeti alkotások megbújnak a házfalakon, lámpaoszlopokon, kapualjakban és akár az úttesten is, de ha egyszer felfedezzük őket, rögtön magával ragad a lélegzetelállító kavalkád.

A részletekért kattints IDE!

SetaaBulinegyedben

 

Éld át a legjobb budapesti programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg budapesti társkeresőinket!

 

11. Intersport Terepfutás és Túranap
2018.10.27. @Budapest

Idén ősszel ismét lesz gyalogos teljesítménytúra és terepfutás választható távval az őszi Pilisben. A mezőny Csillaghegyről indul, majd a Nagy-Kevély és az Egri vár makettjének érintésével tér vissza Budapest III. kerületébe.

A részletekért kattints IDE!

Terepfutas

 

Dried Flower Market
2018.10.26. – 2018.10.27. @Budapest, Wild Flower Bar

Idén ősszel megrendezésre kerül a Dried Flower Market, ahol trópusi leveleket, egzotikus pálmákat, mezei vadvirágokat, réti füveket, lélegzetelállító proteákat, nyárillatú fűszereket, nagymama kertjét idéző mákgubókat és keszekusza indákat csodálhatunk, illetve vásárolhatunk meg. A két napos eseményen kész csokrokat, koszorúkat, illetve alapanyagokat is lehet majd vásárolni!

A részletekért kattints IDE!

SzarazVirag

 

Téged is várnak a remek őszi programok! Kihagynád, mert nincs párod? Ismerkedj legújabb társkeresőinkkel!