Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Márciusi programkavalkád

VI. Macaron Nap
2017.03.20. @több helyszínen

Március 20-án a megszokottól eltérően nem egyetlen központi helyszínen, hanem közvetlenül a készítőknél ünnepelheted a kívül roppanós, belül lágy, fantasztikus színekkel és ezernyi ízzel csábító falatnyi süteményt. Hétfőn különleges kínálattal és kóstolókkal várnak a nemzetközi rendezvényhez csatlakozott hazai cukrászdák, amelyek a vásárlásodból származó bevétel jelentős részét jótékony célra ajánlják fel. A résztvevők között szerepel többek között a Desszert.Neked, a Zazzi, a ChouChou, az Émile, a Gerbeaud és a Pannonhalmi Apátság Pausa cukrászdája.


Macaron

 

Gardenexpo
2017.03.24-16. @Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Lebegő bonsai fák és buja kertek: március 24-26. között vár a tavasz legszínesebb hétvégéje, a Gardenexpo. 2017-ben is Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence illetve kerti gép újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok. Látogasd meg Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítását, töltődj fel ötletekkel, nyerj ihletet és alkoss olyan kertet vagy teraszt magadnak, amiben mindig, mindenki mosolyog! 


Gardenexpo

 

Kutyabarát Piknik és Vásár
2017.03.25. @Budapest, Szimpla Kert

A Kutyabarát.hu csapata immáron 3. alkalommal rendezi meg a tavalyi sikeres rendezvények után, a kutyások által már jól ismert Kutyabarát Piknik és Vásár eseményét. Egy laza kutyás piknikre invitálunk minden kutyabarátot, ahol gyönyörű környezetben, kutyakedvelők társaságában tölthettek el pár kellemes órát. A kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait, az utcán pedig érdekesebbnél érdekesebb kutyás programok várják a kétlábú és négylábú vendégeket.


Kutya

 

Téged is várnak a színes tavaszi programok! Nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg budapesti társkeresőinket!


Tavaszváró Családi Nap Fa és Virágvásárral

2017.03.26. @Kecskemét, Kecskeméti Vadaskert, Műkert 1.

2017.03.26-án kerül megrendezésre Kecskeméten a Vadaskert előtti parkban a "Tavaszváró Családi Nap Fa és Virágvásárral", mely egy egésznapos tavaszváró családi rendezvény, sokféle növény kiállítással és vásárral egybekötve. A színpadon folyamatos zenei és vidám programok, gyermekműsorok, koncertek várják az érdeklődőket. Sztárvendég az Irigy Hónaljmirigy!


Tavaszvaro

 

Éld át a legjobb tavaszi programokat a hozzád illő társsal! Ismerkedj kecskeméti társkeresőinkkel!


XII. Csalamádé Fesztivál

2017.03.24-25. @Budapest, Király utca 8-10., Gödör Klub

Március 24-én és 25-én ismét megrendezésre kerül a Csalamádé Fesztivál, ahol a számos program mellett lesz természetesen csalamádé és zsíroskenyér-kóstolás is. A gasztro programokat koncertek is színesítik, mint például a Nemadomfel együttes, a Djüm Djüm, A Köztársaság Bandája vagy a Chromfuck (RATM Tribute).


Csalamadefesztival

Éld át a legjobb programokat egy igazi társsal! Találj párra elit társkeresőink között!