Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ünnepváró programok

Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál
2018.12.07. – 2018.12.09. @Gyula

December 7-9. között egy hosszú hétvégén át Gyula több helyszínén a mézédes élvezeteké lesz a főszerep, ahol különböző mézes édességek közül válogathatnak a program iránt érdeklődők: mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatását tekinthetik meg vagy kóstolhatják meg, de lesz méhészeti kiállítás és vásár is. Mindezek mellett pedig múzeumi körsétán is részt vehetnek az érdeklődők, a gazdag programot pedig Luca-napi meglepetések is színesítik. Ezen a hétvégén látogass el te is Gyulára, ahol „mézédes az élet”!

A részletekért kattints IDE!

Mezeskalacs2

 

Karácsonyi Kekszek Workshop
2018.12.04. @Budapest, Édesem

Nincs is jobb karácsonykor, mint összeállítani saját kekszes dobozunkat. Adhatjuk ajándékba is, vagy megehetjük együtt, a családdal. Az Édesem workshopján megtanulhatjuk, hogyan készítsünk garantáltan olyan karácsonyi kekszeket, amik nem is biztos, hogy megmaradnak az ünnepig. A programra előzetes jelentkezés szükséges.

A részletekért kattints IDE!

KekszkeszitoWorkshop

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

 

Csak A Mentes Karácsonyi Vásár
2018.12.08. @Budapest, Duna Palota

December 8-án a Duna Palotában rendezik meg a Csak a Mentes Karácsonyi Vásárt, ahol megismerkedhetünk azokkal az alternatív élelmiszerekkel és alapanyagokkal, melyek segítségével nem kell lemondanunk a karácsonyi finomságokról akkor sem, ha valamilyen ételallergiával küzdünk, vagy szimplán egészségesen szeretnénk táplálkozni az ünnepek alatt is. A vásár mellett előadások és workshopok is lesznek, illetve személyes konzultáción és táplálkozási tanácsadáson is részt vehetnek az érdeklődők.

A részletekért kattints IDE!

Csakamentes

 

Adventi Fényvillamos
2018.11.29. – 2019.01.06. @Budapest

November 29-től immár tizedik alkalommal indult útjára Budapest egyik kedvenc karácsonyi látványossága, az adventi Fényvillamos. A január 6-ig közlekedő, több tízezer LED-del kivilágított szerelvényekre a 2-es mellett a 19-es, a 14M, a 42-50-es és a 69-es villamos vonalán is felszállhatunk, normál díjszabás mellett.

A részletekért kattints IDE!

Fenyvillamos

 

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét fényképes társkeresőink között!

 

4. Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás
2018.12.08. @Budapest, Margitsziget

December 8-án már negyedik alkalommal futhatunk a Margitszigeten ronda karácsonyi pulcsiban, ami nem csupán jó móka, hanem jótékonysági gyűjtés is kapcsolódik hozzá. A szervezők egy női éjszakai menedékhely lakóinak, illetve rászoruló gyerekeknek is szeretnének segíteni.

A részletekért kattints IDE!

RondaPulcsisFutas

 

Winelovers 100 Nagykóstoló
2018.12.08. @Budapest, Corinthia Hotel

Szeptemberben debütált a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor 2018 kiadvány: az exkluzív lista, amelyben Magyarország legjobb tételei foglalhatták el méltó helyüket. Ezek a borok nem egyszeri, hanem megismételhető, biztos élményt nyújtanak, és mindegyiknek története van. December 8-án, az év utolsó, ünnepi Winelovers Nagykóstolóján a legjobb 100 közé került bort is megízlelhetjük.

A részletekért kattints IDE!

Winelovers

 

Karácsonyi Kezdő Kalligráfia Workshop
2018.12.09. @Budapest, Wild Flower Bar

A speciális karácsonyi workshop kifejezetten kezdő kalligráfusoknak szól, egy kis ünnepi csavarral. Megtanulhatjuk a mártogatós tollal és hegyes tollszemmel való írás technikájának csínját-bínját, saját írásstílus kialakításával. A workshop végére nemcsak a kalligráfia művészetének ismeretével és az önálló alkotás képességével lesznek gazdagabbak a résztvevők, hanem saját kézzel írott képeslapjaikat is magukkal vihetik, így az üdvözlőlap-vásárlást idén ki is tudják húzni a teendők listájáról. A szép ívű, fanyelű mártogatós toll az elegáns, fényes acélheggyel pedig – amit a workshop végén mindenki hazavihet – már önmagában is beillik karácsonyi dekorációnak.

A részletekért kattints IDE!

Kaligrafia

 

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!