Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Őszi ízek és hangulatok kavalkádja

Tokaji Szüreti Napok
2018.10.05. – 2018.10.07. @Tokaj

A Tokaji Szüreti Napok a borvidék legrégebbi, még ma is működő rendezvénye. 1932-ben rendezték meg először és az évek során Hegyalja legismertebb rendezvényévé nőtte ki magát. A hagyományos programelemek mellett (szüreti felvonulás, főzőverseny, borászati-gasztronómiai események, színpadi műsorok stb.) az idei rendezvény is rengeteg programmal várja a városba érkezőket.

A részletekért kattints IDE!

TokajiSzuretiNapok

 

World Press Photo Kiállítás
2018.09.20. – 2018.10.23. @Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum

Az idei évtől kezdve új helyszínen lesz látható a World Press Photo Kiállítás, szeptember 20. és október 23. között a Magyar Nemzeti Múzeumban tekinthetjük meg azt a 134 díjnyertes fotót, melyet összesen 4548 fotóriporter, 73044 pályázatra küldött művéből választottak ki. A kiállítás keddtől csütörtökig és vasárnap 10 órától 18 óráig, pénteken és szombaton 10 órától 20 óráig látogatható!

A részletekért kattints IDE!

WorldPressPhotoKiallitas

 

Érezd jól magad a legjobb programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

 

Villányi Vörösbor Fesztivál
2018.10.04. – 2018.10.07. @Villány

Idén a legszebb vörösborok mellett nagyszabású szüreti felvonulás, fellépők, koncertek várják a hagyományosan október első hétvégéjén, szüreti időszakban megrendezett Vörösbor Fesztivál látogatóit Villányban. A rendezvény a borvidék egyik legnépszerűbb programja, egyben legnagyobb boros rendezvénye, kiemelkedő számú borászkiállítóval és utazást segítő tömegközlekedéssel.

A részletekért kattints IDE!

VillanyiBorfesztival

 

Tweed Run Budapest Kerekezés
2018.10.06. @Budapest, Egyetem tér

A Tweed Run Budapest Társulat immár sokadik alkalommal szervezi meg az ezzel már hagyományosnak mondható tweed kosztümös kerékpáros felvonulását, ahol mulatsággal idézik meg az 1920-as évek életérzését. Dresszkód: mintás tweed szövetből készült blézer/zakó, bricsesz/szoknya, lapos sapka/chloshe kalap, csokornyakkendő, a bicikliken vessző kosár vagy whisky-s láda. A legjobb szetteket négy kategóriában is díjazzák majd.

A részletekért kattints IDE!

TweedKerekpar
 

Budapest Music Expo
2018.10.05. – 2018.10.07. @Budapest, Hungexpo

Magyarország egyetlen ingyenes zenei kiállítása, melyet immár 13. alkalommal rendeznek meg 2018. október 5. és 7. között a Hungexpo G, F csarnokában és a Passzázson. Több tízezer kipróbálható hangszer és zenei eszköz, 300 koncert és hangszerbemutató várja az érdeklődőket, ugyanakkor pedig szakmai előadások is lesznek a szakmabelieknek és hobbistáknak egyaránt.

A részletekért kattints IDE!

MusicFesztival

 

Szeretnél párban részt venni az őszi élményeken, de nincs kivel? Ismerkedj diplomás társkeresőinkkel!

 

33. Spar Budapest Maraton Fesztivál
2018.10.06. – 2018.10.07. @Budapest

SPAR Budapest Maraton Fesztivál az ország legnépszerűbb szabadidősport-eseménye. Tavaly közel 32.000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján. Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várják, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

A részletekért kattints IDE!

SparFelmaraton

 

Vegán Burger Party és Vegán Piac
2018.10.06. – 2018.10.07. @Budapest, Vegan Garden

Vegán burger party-val és piaccal indítja az októbert a Vegan Garden, ahol a kétnapos programon rengeteg vegán hamburgert lehet majd megkóstolni, közben pedig saját hozzávalókat is válogathatunk az udvaron lévő piacon. A házigazda Steiner Kristóf.

A részletekért kattints IDE!

BurgerFesztival

 

VII. Indiai Gasztrofesztivál
2018.10.07. @Budapest, Lélek Palotája

A rendezvényen vegetáriánus séfek segítségével közelről is megismerhetjük az indiai fűszerek különleges világát, felhasználásuk módját, párosításukat. A fűszerhasználat mellett alapvető keleti konyhatechnikai eljárásokat is elsajátíthatunk. A szakácsok látványos főzőbemutatóval várják a kíváncsiskodókat, akikhez bátran fordulhatunk majd személyes kérdésekkel is. A fesztivál ideje alatt több mint 40 különféle vegán ételkülönlegességet ízlelhetünk meg. Felsorakoznak majd a szabdzsik (zöldséges főételek), a különleges rizsételek, a közkedvelt csatnik (édes-csípős szószok), az egzotikus csemegék, lepénykenyerek, édességek, és aromás italok.

A részletekért kattints IDE!

IndiaiGasztrofesztival


Éld át a legjobb budapesti programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra budapesti társkeresőink között!