Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Vásár, koncert és gasztronómiai programok

Téli Csészényi Vásár
2018.11.22. @Budapest, Görbe Bögre

November 22-én a Görbe Bögre kávézóban az érdeklődők családias környezetben válogathatnak majd szépséges adventi koszorúk, egyedi díszek, ékszerek, pompás növények és még sok egyéb más közül. A pultnál forralt borral és forró csokival is várják a vendégeket, a teljes ünnepi hangulat jegyében. Készülj te is az ünnepekre és csütörtökön látogass el a Görbe Bögre kávézóba.

A részletekért kattints IDE!

CseszenyiDesignVasar

 

Karácsonyváró Design Vásár
2018.11.24. @Budapest, Paloma

November végén, az ünnepek közeledtével karácsonyváró design vásárt szerveznek a Palomában, ahol hazai tervezők portékái közül válogathatnak majd az érdeklődők, köztük táskákat, ékszereket, vidám zoknikat, lakberendezési tárgyakat és egyéb kiegészítőket.

A részletekért kattints IDE!

KaracsonyvaroDesignVasar

 

Szeretnél az igazi társ oldalán szuper rendezvényeken részt venni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

A Tea Napja
2018.11.25. @Budapest, Akvárium Klub

November 25-én idén már második alkalommal rendezik meg A Tea Napját, ahol ezúttal is csúcsminőségű teákat kóstolhatnak majd a tea szerelmesei, de számos kísérő programmal is készülnek a szervezők, köztük előadásokkal és workshopokkal. A kiállítók standjainál vásárlásra is lesz lehetőség, ami kiváló alkalom akár a karácsonyi ajándékok egy részének beszerzéséhez is.

A részletekért kattints IDE!

Teanapja

 

Sting & Shaggy Ingyenes Szuperkoncert
2018.11.24. @Budapest, Hősök tere

A Szerencsejáték Zrt. a Szuperkoncerttel mindenkit egy közös élményre hív, ahol együtt ünnepelhetünk. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából a brit világsztár, Sting és a jamaikai-amerikai énekes Shaggy szórakoztatja majd a közönséget a Hősök terén. Magyar vendégzenekarként a Punnany Massif lép fel.

A részletekért kattints IDE!

Stingkoncert

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találd meg a párod diplomás társkeresőink között!

 

Tatai Vadlúd Sokadalom
2018.11.24. @Tata, Öreg-tó

Látogass ki a tatai Öreg-tó partjára, és legyél szemtanúja a madárvonulás lenyűgöző jelenségének. Az egész napos program során mindenkinek lehetősége nyílik teleszkópos madármegfigyelésre, mellyel szinte testközelből láthatók ezek az egyébként félénk madarak. A madárgyűrűzési bemutató mellett a szervezők előadásokkal, élőállatos bemutatókkal, természetvédelmi és környezetvédelmi tanácsadással, természetjáró és ökoturisztikai túraajánlatokkal, valamint csillagászati programokkal várnak minden érdeklődőt.

A részletekért kattints IDE!

TataiVadludSokadalom

 

Füred Gastro
2018.11.24. – 2018.11.25. @Balatonfüred, Vitorlás Tér

A régió legjobb éttermei és borászatai egy helyen, a balatonfüredi Vitorlás téren, november 24-25-én. Balatonfüred első gasztronómiai fesztiválja elsősorban a vadételekről fog szólni, a Pannon Gasztronómiai Akadémiának köszönhetően tíz kiváló vidéki étteremtől kóstolhatnak az érdeklődők, akik a Rizling Generáció által kiválasztott legizgalmasabb borokhoz illeszkedve készítik el kreatív ételeiket.

A részletekért kattints IDE!

FuredGastro

 

Megkóstolnád a finomabbnál finomabb ételeket, de nincs kivel? Nézd meg online társkeresőinket!