Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Karácsonyi programajánló

Hütte Rooftop Party – Intermezzo Ice Terrace
2019.12.15. – 2020.01.12. @Budapest, Intermezzo Roof Terrace

Beköszöntött a téli Hütte Party szezon Budapest tetején! Tél, korcsolyázás, kulináris hütte élmények, DJ és felejthetetlen szórakozás az év végi nagy sürgés-forgás közepette! Az esemény során átélhetjük a sípályák utánozhatatlan „après ski” hangulatát a belváros szívében. A Be Massive Horizon és az Intermezzo Ice Terrace Hütte Party bulisorozata minden vasárnap 17:00-21:00 között kerül megrendezésre a Hotel President tetején.

A részletekért kattints IDE!

IceTerrace

 

SUP Budapest: Nagy Bejgli Evezés
2019.12.23. @SUP Budapest

December 23-án ismét megrendezi a SUP Budapest csapata a hagyományos karácsonyi evezését. A találkozó a SUP Budapest Római-parti telephelyén lesz, innen pedig autókkal viszik a résztvevőket a Lupa-szigethez, ahonnan a telephelyig lehet majd csorogni, ahol tábortűz, zene és jó hangulat lesz a fogadtatás.

A részletekért kattints IDE!

SUP.[1]


Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!


Karácsonyi Séta Évszázadokon Át – Téli Mesék Pesten és Budán

2019.12.07. – 2020.01.11. @Budapest, Történelmi Városfal Bemutatóhely

Az Imagine Budapest sétáján szívet melengető városi mesékkel vonhatjuk körbe magunkat, amikben a középkortól napjainkig megelevenednek azok a történetek, amikben szeretettel bóklászunk. Korcs – kracsun – karácsony, hogyan kapcsolódik mindez a napfordulóhoz? Miért ugrottak fess fiatalemberek vízkereszt után a Dunába? Ki állította az első karácsonyfát Budapesten, és mi szerepelt a gyerekek kívánságlistáján az 1800-as években? Mákos patkó, babkávé, mindenre választ kapunk, miközben a lelkünk is átszellemül. A programra előzetes regisztráció szükséges!

A részletekért kattints IDE!

KaracsonyiSeta

 

Wintersun 2019
2019.12.27. @Budapest, Dürer Kert

Idén sem marad el a hagyományos S.U.N. találkozó Budapesten, ahol újra láthatják egymást a nyári arcok, és táncolhatnak a napforduló alkalmából. Szokás szerint a Dürer Kert 5 helyszínén kapnak helyet a különböző zenei stílusok, igazi live produkciók és izgalmas, új DJ párosítások, többek közt tűzzsonglőrökkel kiegészülve.

A részletekért kattints IDE!

Wintersun


Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!


Diótörő-Fesztivál – Advent az Erkel Színháznál

2019.12.12. – 2020.01.05. @Budapest, Erkel Színház

Az idei évadban minden eddiginél több, összesen 30 előadás várja a közönséget A diótörő című klasszikus mesebalettből egészen 2020. január 5-ig az Erkel Színházban. A Magyar Nemzeti Balett előadásához kapcsolódóan az Opera az advent kezdetétől szilveszterig ismét apró karácsonyi vásárral költözik ki a színház bejárata elé, és változatos programokkal segít az ünnepi hangulat megteremtésében.

A részletekért kattints IDE!

Diotoro

 

Parno Graszt Karácsonyi Koncert
2019.12.26. @Budapest, Akvárium Klub

Az egyik legnépszerűbb magyarországi cigány banda karácsonykor is rávág a zongorára, december 26-án nem nagyon lesz jobb alkalom arra, hogy elkezdjük ledolgozni az ünnepi töltött káposztát. A Parno Graszt legutóbbi lemeze rögtön az európai világzenei slágerlista, a World Music Chart 3. helyén landolt. Lesznek ismert és népszerű meglepetés vendégek, tánc és óriási hangulat, mint mindig.

A részletekért kattints IDE!

ParnoGraszt