Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Karácsonyi táncos mulatság élő zongoraszóval és egy különleges produkcióval!

 
2022. december 17-én egy igazán fenséges, évzáró rendezvényre invitálunk, a Biztosrandi szervezésében, ahol különleges hangulat vár majd, hiszen már csak pár napunk lesz Karácsonyig. Addig azonban éppen jól fog esni egy fergeteges, táncos rendezvénnyel búcsúzni a mögöttünk álló év dolgos, kihívásokkal teli mindennapjaitól.

Ráadásul még azzal is épp időben leszel, hogy megtanulj néhány trükköt a mézeskalács díszítéséhez. Merthogy mézeskalácsot is fogunk dekorálni. Privát séfünk, Pancsovay Zita azt is elárulja, hogyan készül a tökéletes máz, mely nem folyik szét, és ezáltal nem teszi tönkre az egyébként tökélyre fejlesztett receptúra alapján készült sütiket. 
Az elkészült finomságokat ráadásul haza is viheted majd, vagy akár rögtön, ott a helyszínen kedveskedhetsz velük annak, akit a leginkább vonzónak tartasz.

Időpont:

2022.12.17. (szombat), 19:00 óra

Helyszín:

Borganika Studio (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48.)

20221209

Természetesen, mindehhez gyönyörűen körített, finom falatokkal is várunk, valamint egy pohár HELLO itallal, hogy kicsit bemelegedjünk és megalapozzuk a hangulatot. 

A kreatívkodás után aztán jöhet a tánc! Méghozzá nem is akárhogyan!

Élő zongoraszóval és egy fantasztikus énekesnő nem akármilyen produkciójával várunk: Báder Mariska és Hegedűs Márkó lesznek meghívott vendégeink, s ők fogják megszólaltatni a mindenki által ismert, kultikus külföldi és magyar dalokat. Repertoárjukban szerepelnek a legnépszerűbb dallamok az elmúlt ötven évből, a többi közt a csodálatos Máté Péter, Cserháti Zsuzsa dalok is. Kettejük párosa garancia arra, hogy hamisítatlan bárhangulatban és egy igazán fantasztikus, szórakoztató estben legyen részünk!

Ezen az estén szokás szerint dress code lesz érvényben, melynek értelmében az ünnepi jellegre utalva, stílusosan aranyban/ezüstben és/vagy, hogy az Urak számára is előnyös és teljesíthető legyen kérésünk, bordóban/pirosban pompázunk majd. Arra kérünk tehát, hogy ruházatodon jelenjen meg valamilyen formában az ezüst és/vagy arany, illetve bordó/piros szín.

Felhívjuk figyelmed, hogy a rendezvényen való részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges, melynek díja 17.990 Ft.

Részvételi díj vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.

A belépő ára tartalmazza:

- Báder Mariska és Hegedűs Márkó különleges produkcióját
- privát séfünk gondos és minden apróságra felkészült jelenlétét
- mézeskalács díszítést - az elkészült sütiket aztán haza is viheted
- bőségesen megrakott és gyönyörűen tálalt, ünnepi grazing asztalt
- 1 pohár HELLO italt, alkoholos vagy mentes longdrink formájában
- korlátlan tisztított víz fogyasztását az esemény teljes idejére
- karácsonyi rendezvényünkhöz különleges hangulatot biztosító helyszínt és a rendezvény zárt körű voltát
- és az est háziasszonyának, Bánitzky Katának könyvét a társkeresésről, "Társra vágyom, hol találom?" címmel, mely hasznos ajándék lehet Karácsonyra.

20221207_4

Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!

Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete aprónépének fogunk eljuttatni. Az ajándék lehet tartós élelmiszer, gyümölcs, aszalt gyümölcs, édesség, mikulás csoki, játék, tisztálkodási szerek, illetve bármilyen hasznos dolog, ami csak jól jöhet a gyermekek mindennapos gondozásában.

Most már Te is láthatod, hogy több szempontból is különleges estnek nézünk elébe, reméljük, velünk tartasz!

FIGYELJ! RENDEZVÉNYÜNK VALÓBAN ZÁRTKÖRŰ LESZ, A LÉTSZÁM PEDIG LIMITÁLT, EZÉRT CSAK AKKOR TEKINTJÜK JELENTKEZÉSED VÉGLEGESNEK, HA ÁTUTALTAD A RÉSZVÉTELI DÍJAT A BIZTOSRANDI SZÁMÁRA.

Jelentkezési és lemondási határidő: 2022.12.14. (szerda)
 
Találkozzunk, és érezd jól magad egy vidám szingli társaságban még Karácsony előtt, s az évben utoljára!