Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

SUP élménytúra a tatai naplementében!

Ha szereted a vízi sportokat, még nem voltál SUP-on és egy jó társaságban szívesen kipróbálnád, illetve, ha voltál már SUP-on, de egy jó társaságban is szívesen kipróbálnád, már jelentkezhetsz is a Biztosrandi által szervezett, 2021. augusztus 7-i SUP-élménytúrára, mert ez lesz az a program, amire igazán vágytál! Önmagában a társaság miatt is érdemes jönnöd, de hogy végképp elcsábítsunk, mindezt a gyönyörű tatai tavon, csodás naplementében teheted!

Találkozó:

2021.08.07. 17:30 órakor Tatán, a Pikant Étterem előtti parkolóban. Innen együtt megyünk az Old Lake Sup Bázisára (2890 Tata, Tóparti stny. 13.). Rövid oktatást követően vízre szállunk, s elindulunk a kb. 1-1,5 órás tavi SUP túránkra. Tapasztalt túravezető lesz velünk, aki végig kalauzol bennünket a tavon.

Amit hoznod kell magaddal:
- fürdőruha

- papucs
- esetleg póló

Minden további felszerelést (SUP deszka, lapát) a helyszínen biztosítanak. Ha szeretnél telefont, fényképezőgépet magaddal hozni, érdemes vízhatlan zsákkal készülnöd.

A túra után, ha van rá igény, még beülhetünk együtt a környék legjobb palacsintázójába egy kiadós beszélgetésre.

Felhívjuk figyelmed, hogy a programon való részvétel díja 8.990 Ft, melynek megvásárlásával tudod lefoglalni helyed a programon. Vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.


Az ár tartalmazza:
- a szervezést

- a felszerelést
- a túravezető biztosítását

Érkezés egyénileg, illetve ha van rá igény, szívesen összeszervezzük a társaságot.

Reméljük, a program már most felcsigázott! Találkozzunk hát augusztus elején Tatán!