Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Exkluzív SUP program! Lampionos felvonulás és tűzijáték a tatai Öreg-tavon!

Csatlakozz hozzánk és légy részese a Víz Zene Virág fesztiválnak Tatán, méghozzá nem is akárhogyan a Biztosrandi szervezésében! Mert nem csupán egy szimpla kis fesztiválozásra invitálunk. A programsorozat egyik fő attrakciója a tűzijáték lesz, melyet egy fantasztikus, lampionos, vízi felvonulás keretében, szingli csapatunkkal magáról az Öreg-tóról csodálhatsz majd!


A HÖLGYEK LÉTSZÁMA BETELT, EZÉRT MÁR CSAK AZ URAK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Exkluzív, egyszeri és megismételhetetlen program idén nyáron!

SUP-okkal készülünk számodra, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy némi vicces, bolondos, világító dekorációt hozz magaddal és hogy persze velünk tarts!

Az élmény maga egyedülálló lesz, Te viszont talán már nem szingliként térsz haza!

A magunk részéről remek társasággal készülünk, de a program egyébként is tömegeket vonz majd, bőven lesz tehát lehetőség vegyülni, barátkozni, ismerkedni, a többit pedig ki tudja?... :)
Tervezett program:

Időpont: 2023.07.01.

Indulás Budapestről - Igény szerint összeszervezzük a csapatot!

Érkezés és találkozó:

20 órakor az OLD LAKE SUP BÁZISON!

 

Itt kiosztjuk a szükséges felszerelést, feldíszítjük a supokat és akár magunkat is - már önmagában ez jó móka lesz! Mindehhez fejlámpa, fényfüzér, a karácsonykor eltett égősor, szóval bármi szóba jöhet, nyugodtan engedd szabadjára kreativitásodat!

Majd ezt követően vízre szállunk, hogy legkésőbb 21.30-ra elérjük a gyülekező pontot, ahonnan ez az egészen különleges, bolondos felvonulás a létező mindenféle vízieszközzel elindul majd. Csapatunk a SUP szekciót fogja erősíteni, de lesznek résztvevők sárkányhajóval, kajakkal, kenuval, stb.

Terveink szerint evezünk egy kört a tatai vár előtt a parton várakozó tömeg ovációjával kísérve. Ezután a tó közepéről, együtt gyönyörködünk a tűzijátékban. Mindez így összességében garantáljuk, hogy felejthetetlen élmény lesz számodra!

A tűzijáték végével, 23 óra körül visszatérünk a bázisra. Leadjuk eszközeinket, majd fakultatív lehetőségképpen a környékbeli, éjszakába nyúló programokon lazíthatunk majd.

 

A program ára:

15.990 Ft/fő helyett most 13.990 Ft, mely tartalmazza

 

- 3 órás SUP bérlést, mentőmellénnyel, lapáttal

- túravezetést

- a társaság összeszervezését

 

Amit érdemes magaddal hoznod:

- kulacs

- vízhatlan zsák telefonnak, papucsnak, stb.

- kényelmes ruházat, fürdőruha, rövidnadrág, póló

 

A helyszínen lesz lehetőség átöltözni és az értékeinket is a parton hagyjuk. A programot azoknak is ajánljuk, akik még nem, vagy csak ritkán supoztak!

Kedvezőtlen időjárás, rossz idő esetén a program elmarad.

 

Jelentkezés és további részletek a Biztosrandi oldalán!