Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Főzőrandi temérdek finomsággal és játékos gasztro-kvízzel!

Vajon mi sül ki abból - de szó szerint!!! - amikor egymásnak eddig ismeretlen nők és férfiak egy csapatként, tudásuk legjavát adva egy előre meghatározott menüsort kell, hogy kreáljanak? Vadonatúj, izgalmas, játékos program azoknak, akik igényes egyedülállók körében szeretnének hódolni a kulináris élvezeteknek.

2021. augusztus 5-én, 19:00 órai kezdettel most ismét egy főzőpartira invitálunk, a Biztosrandi szervezésében.

Helyszín: BORGANIKA STUDIO (1072 Budapest, Akácfa u. 42-48.)

Főzőestünkön a jelentkezők csapatokat alkotnak és egy előre megadott ételsort készítenek el, melyet a végén pontozunk, értékelünk, és persze győztest is hirdetünk!

A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat mi biztosítjuk, Te pedig hozd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe. Az elkészült műveket aztán természetesen el is fogyasztjuk, közben finom borokat kóstolunk, kellemes zenét hallgatunk, kiadósat társalgunk! Bár a menüsor, melyet versenyfeladatként összeállítottunk nem lesz kifejezetten hétköznapi – tehát nem pirítóst, rántottát, vagy paprikás krumplit fogsz készíteni – ne aggódj, ehhez a programhoz mégsem kell profi szakácsnak lenned! A cél elsősorban az, hogy egy felejthetetlen, bolondos estét töltsünk együtt kiváló társaságban, szuper hangulattal. Na jó, persze nem árt, ha az elkészült ételek ehetőek lesznek, de annak érdekében, hogy mindenképpen így legyen, házigazdáink, a Borganika munkatársai segítenek majd instrukciókkal, ötletekkel, tanácsokkal.

Ugye máris kedvet kaptál, hogy részt vegyél ezen a különleges Főzőparty-n?

Ha igen, ne gondolkozz sokáig, jelentkezz mihamarabb, mert A RÉSZTVEVŐK SZÁMA LIMITÁLT! 

Felhívjuk figyelmed, hogy a programon való részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges, melynek díja 17.990 Ft.

Részvételi díj vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.

A belépő ára tartalmazza:
- az exkluzív, csoportos főzésre alkalmas, tökéletesen felszerelt helyszínt
- az eszközök használatát
- a különleges menüsorhoz szükséges minden alapanyagot
- és természetesen a kiadós vacsorát, hiszen el is fogyasztjuk a helyszínen az elkészült étkeket!
- házi szörpöt és szénsavmentes ásványvizet

Igény szerint, térítés ellenében sört, bort és röviditalokat is biztosítunk.

Várjuk jelentkezésed, mutasd meg, mire vagy képes a konyhában és próbáld ki azt is, milyen, amikor nem egy szál magadban, aprólékosan pepecselve, hanem időkorláttal, egy igazi csapat tagjaként kell remekelned!