Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Aktív szabadtéri programok a SUP, jóga és sör szerelmeseinek

SUP Budapest: Éjszakai Evezés a Városban
2019.05.24. @Budapest

Május 24-én újra éjszakai evezést szervez a SUP Budapest csapata a Dunán. A túra során a Római-parttól egészen a Kopaszi-gátig lehet majd siklani a hajóforgalom leállása után elcsendesedő folyón. Az útvonal hossza nagyjából 15 km, ami kényelmes tempóban körülbelül 3 órát vesz igénybe.

A részletekért kattints IDE!

SUP

XIII. Belvárosi Fesztivál
2019.05.24. – 2019.05.26. @Budapest

Május 24. és 26. között már 13. alkalommal rendezik meg az ingyenes Belvárosi Fesztivált, vagy BelFesztet, ahol ezúttal is a magyar zenei élet legnépszerűbb előadói közül csíphetünk el néhányat, de a szervezők Világzenei és Nosztalgia Színpaddal is készülnek. A zenei programok mellett számíthatunk gasztrohelyszínre is, valamint Irodalmi Zenés Színpad is helyet kap majd a Vigadó téren.

A részletekért kattints IDE!

BelvarosiFesztival.[1]

 

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

BPBW – Beer Week in Budapest
2019.05.20. – 2019.05.26. @Budapest

A BPBW Beer Week in Budapest egy a kisüzemi, független sörnek szentelt teljes hét Budapest szívében. A fő eseményeket május 24-én, 25-én és 26-án rendezik meg. Azonban, amint azt a név is sugallja, a fő eseményt számtalan olyan kiegészítő esemény is övezi, mint a csapfoglalások, találkozz a sörfőzővel események, szakmai találkozók és koncertek a menő budapesti kézműves sörös helyeken.

A részletekért kattints IDE!

BPBW

 

Budapest Folk Fest
2019.05.22. – 2019.05.25. @Budapest

Május 22. és 25. között ismét visszatér a tavasz legnagyobb nép- és világzenei fesztiválja, a Budapest Folk Fest. A programoknak 2019-ben a Fonó Budai Zeneház, a Hagyományok Háza, a Kobuci Kert, valamint a TRIP Hajó ad majd otthont. A koncertek mellett idén is lesznek táncházak tánctanítással, de showcase napot is rendeznek, ahol feltörekvő előadók mutatkozhatnak be a közönség és a szakma előtt.

A részletekért kattints IDE!

FolkFest


Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét diplomás társkeresőink között!

 

Jógaórák a Füvészkertben
2019.05.07. – 2019.05.28. @Budapest, ELTE Füvészkert

A BEAC ezúttal egy különleges helyre, az ELTE Füvészkertbe hív benneteket jógázni. Egy négy alkalmas sorozatba kapcsolódhatnak be azok, akik kíváncsiak rá, milyen érzés a szabadban, madárcsicsergésben, a belváros legnagyobb kertjében gyakorolni az ászanákat. Az óra típusa dinamikus hatha jóga lesz, melyet Tölgyesi Írisz vezet.

A részletekért kattints IDE!

JogaFuveszkert

 

Szezonnyitó Rooftop Yoga Lounge
2019.05.25. @Budapest, Intermezzo Restaurant & Roof Terrace

Május 25-én indul a Szappan Petra által vezetett Rooftop Yoga Lounge szezonja is, a Hotel President Budapest tetején található Intermezzo Rooftop Terrace-on. A lounge sarok egy idei újdonság, ahol a jógagyakorlást követően lesz lehetőség ismerkedni, és olyan márkák is jelen lesznek itt, mint az Omorovicza vagy a Majomkenyér.

A részletekért kattints IDE!

RooftopJoga


Éld át a legjobb tavaszi programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg online társkeresőinket!