Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tombold ki magad a nyár legjobb fesztiváljain!

Sziget Fesztivál
2019.08.07. – 2019.08.13. @Budapest, Hajógyári sziget

A Sziget Fesztivált nem kell senkinek sem bemutatni. A legnagyobb hazai fesztivál ráadásul idén nevekben is igen nagyot gurít, hiszen a fellépők között már ott van Ed Sheeran, a Twenty One Pilotes, a Foo Fighters, a Florence + The Machine és még egy tucatnyi aktuális világsztár. Az egyedi és nemzetközi hangulat most is garantált, ahogy a rendkívül színes programkínálat is, mely a koncertek mellett cirkuszi és színházi előadásokat, workshopokat, kiállításokat és megannyi más izgalmas tennivalót foglal magába.

A részletekért kattints IDE!

Sziget.[1]

 

Kihagynád az ország legnagyobb fesztiválját, mert nincs kivel elmenned? Ismerkedj fiatal társkeresőinkkel!

 

Hullócsillagok Éjszakája
2019.08.09. @Budapest, Budai Szabadtéri Színház

Várhatóan augusztus 8. és 15. között lesz megfigyelhető a hazai égbolton a Perseidák meteorraj, ekkor akár óránként 100 hullócsillagot is elcsíphetünk a kevésbé fényszennyezett területekről. Augusztus 9-én, a Budai Szabadtéri Színház nézőteréről vadászhatunk a hullócsillagokra, ahol egy 35 tagú szimfonikus nagyzenekar koncertjével indul az este, majd Sárneczky Krisztián, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont munkatársa, számos kisbolygó és több szupernóva felfedezője, a Szeged Asteroid Program vezetője tart látványos és izgalmas előadást. Ezt követően, mikor már teljesen besötétedett, halk zenei aláfestés mellett kémlelhetjük az eget, borkóstolóval egybekötve.

A részletekért kattints IDE!

Hullocsillag

 

Jógázz a Citadellán!
2019.08.10. – 2019.08.11. @Budapest, Citadella

Csoportos vezetett jóga órák alkonyattól pirkadatig a jóga legismertebb irányzatainak megfelelően ismert hazai- és nemzetközi jógaoktatókkal a Citadella Szabadság-szobor felőli oldalán! A programot a Citadella másik oldalán Jóga Piknik egészíti ki, amely lehetőséget és teret biztosít a jógaiskolák bemutatkozásának, szakmai beszélgetéseknek és a sportághoz kapcsolódó egyéb tevékenységek megjelenésének.

A részletekért kattints IDE!

Joga.[1]

 

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj online társkeresőinkkel!

 

Szent István Napi Zenei Fesztivál
2019.08.10. – 2019.08.20. @Esztergom

A Szent István Napi Zenei Fesztivál 2019. augusztus 10-20. között fergeteges koncertekkel várja a zenerajongókat Esztergomban. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. Fellépők lesznek: Tankcsapda, Kárpátia, Punnany Massif, Király Viktor, Anna and the Barbies, és még sok más szórakoztató koncert várja az érdeklődőket Esztergomban a Fesztiválszigeten!

A részletekért kattints IDE!

Fesztivalsziget

 

Végvári Vigasságok
2019.08.09. – 2019.08.11. @Eger

24. alkalommal rendezik meg a Végvári Vigasságok Történelmi Fesztivál és Ostromjátékot 2019. augusztus 9-11. között az Egri várban, ahol a kultusz újjáéled! A fesztivál csúcspontjaként közel 230 vitéz katona eleveníti fel az 1552-es dicső OSTROM és a híres Egri csillagok című regény jeleneteit! Mint minden évben, a szervezők idén is számos színes programmal várják az ide látogatókat.

A részletekért kattints IDE!

VegvariVigassagok

 

Éld át a legjobb fesztivál programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra diplomás társkeresőink között!