Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Levendula-, bor- és jógafesztivál a nyár szerelmeseinek

II. Fishing On Orfű
2019.06.19. – 2019.06.22. @Orfű

Június 19-től ismét megrendezésre kerül immár a tizenkettedik Fishing on Orfű fesztivál. A 12. Fishing on Orfű újra 4 napos lesz, még kevesebb szponzorral, még emberközelibb hangulattal, még színesebb programkínálattal! A rendezvény nem változtatott a bevált koncepción, és továbbra is a hazai zenei élet legnépszerűbb előadóit vonultatja fel néhány kisebb külföldi zenekarral kiegészítve. A fesztivál alternatív zenekarok tömkelegét hozza el a közönségnek. Ha te is egy fergeteges hangulatú bulira vágysz, mindenképp ott a helyed a Fishing on Orfű fesztiválon!

A részletekért kattints IDE!

FishingOnOrfu

 

Téged is várnak a színes nyári programok! Nincs társad, akivel elmehetnél? Nézd meg online társkeresőinket!

 

XV. Tihanyi Levendula Fesztivál
2019.06.21. – 2019.06.23. @Tihany, Belső-tó

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a Tihanyi Levendula Fesztivál a Belső-tó partján lévő kézműves vásárban, vagy a faluban, a Művelődési Ház előtt felállított színpadnál. A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében, mai napig jeles hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Ezek a hagyományok elevenednek fel minden évben a Levendula Fesztiválon. A fesztivál fénypontja a levendula-aratás, amely során bárki kipróbálhatja ezt a munkát is.

A részletekért kattints IDE!

LevendulaFesztival

 

Pezsgő Június Nagykóstoló
2019.06.22. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

A Pezsgő Június Nagykóstoló célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet. A Winelovers júniusi 22-i rendezvényének célja megalapozni, megerősíteni a nyári szezont, népszerűsíteni az ital fogyasztását, bemutatva a hazai kínálatot, valamint ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból.

A részletekért kattints IDE!

JuniusiNagykostolo

Párban jó programot tervezni! Nézd meg elit társkeresőinket!

Napforduló Jógafesztivál
2019.06.22. @Budapest, Margitsziget

Június 22-én ismét Napforduló Jógafesztivál lesz a Margit-szigeten, a nyári napforduló és a Nemzetközi Jóganap alkalmából. Ezúttal két jógastúdió fogott össze a fesztivál szervezésében az Atma Center és a Mantra Jógastúdió. A helyszín a volt Holdudvar melletti tágas, árnyas rét a Margitszigeten.

A részletekért kattints IDE!

Jogafesztival

 

Múzeumok Éjszakája
2019.06.22. @Budapesten és országszerte, több helyszínen

Június 22-én rendezik meg idén a Múzeumok Éjszakáját, melynek keretein belül éjszakába nyúlóan látogathatjuk a múzeumokat és galériákat Budapesten, illetve országszerte egyaránt. A programok közt találunk kiállításokat, performanszokat, koncerteket és előadásokat is, a szervezők ráadásul a gyerekekre is gondoltak a legtöbb helyszínen.

A részletekért kattints IDE!

MuzeumokEjszakaja.[1]

 

Kóstolj bele a nyárba egy igazi társ oldalán! Találd meg párod diplomás társkeresőink között!

 

IV. Kolorádó Fesztivál
2019.06.19. – 2019.06.22. @Budapest, Sztrilich Pál Cserkészpark

Negyedik alkalommal is belakja 2019-ben a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészpark körüli erdőket a Kolorádó Fesztivál. Ez persze nem is volt kérdés, hiszen évről-évre egyre népszerűbb a feltörekvő hazai és érdekes külföldi előadókat felvonultató fesztivál, mostanra pedig már minden kétséget kizáróan megvetette lábát a hazai, sőt a nemzetközi színtéren is.

A részletekért kattints IDE!

KoloradoFesztival

 

Séta a Fűvészkertben
2019.06.22. @Budapest, ELTE Füvészkert

Június 22-én ismét vezetett sétát szervez az Urban Jungle Budapest a Füvészkertben, ahol Koltai Tamás botanikus vezet végig minket, miközben a Füvészkert történetéről, a növények közérzetünkre gyakorolt hatásáról és a szobanövények gondozásáról is beszél majd. Ha ezt a hétvégét te is szívesen töltenéd a természetben, vegyél részt a fűvészkerti sétán!

A részletekért kattints IDE!

SetaFuveszkert