Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Borkóstoló és divat minden mennyiségben

Mitiszol Fesztivál 2017.
2017.11.18. @Budapest, Millenáris Park

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 7. alkalommal rendezi meg nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstolóját, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. Idén sem lesz ez másként, hiszen az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (11 borvidék, 30 bortermelő) túl, idén már külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre. A belépőjegy tartalmazza az összes elfogyasztott ital árát.

Mitiszol.[1]


Élménydús ősz vár rád is! Találd meg párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

 

Bordói November Nagykóstoló 2017.
2017.11.18. @Budapest, Corinthia Hotel

A Winelovers 2017. november 18-án rendezi meg a Bordói November Nagykóstolót a Corinthia Budapest Hotelben. A bordói vörösek legnagyobb kóstolója közel 60 borászattal és 150 borral. Fókuszban a bordeaux-i fajták: cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot és házasítások. Az este folyamán ingyenes előadások várják a tudásra szomjazókat, a csúcsborok termében különdíj ellenében prémium nemzetközi tételeket sorakoztatnak fel.

Bordoikostolo

 

Marie Claire Fashion Days 2017
2017.11.17-19. @Budapest, Várkert Bazár

A Marie Claire magazin 2017-ben kilencedik alkalommal rendezi meg a háromnapos Marie Claire Fashion Days-t, a hazai divatélet és a magyar tervezők legfontosabb seregszemléjét, ahol nagynevű dizájnerek, feltörekvő tehetségek és világmárkák tolmácsolásában ismerhetjük meg a jövő évi trendeket.

Fashionshow

 
Programot terveznél, de nincs kivel? Nézd meg budapesti társkeresőinket!


Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár

2017.11.17-19. @Örkény

Örkény városa 2017. november 17-19. között hatodik alkalommal rendezi meg gasztronómiai fesztiválját. A modern plázák árutömegéből kiszakadva egy kicsit visszarepülhetünk egy régi hangulatú vásári kavalkádba, ahol az árusok dallamosan csalogatják a mézeskalács és törökméz portékáikhoz a tömött bukszájú alkudozni kívánó népeket. Ha egy kellemes hangulatú program után vágyik, csodás környezetben, és szívesen kutat szép holmik után, feltétlenül látogasson el a Forraltbor Fesztiválra, ahol több ezer kézműves termék közül válogathat. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és környékbeli gazdák vására kíséri. Számtalan hagyományos, helyi jellegű gasztronómiai különlegesség vásárlására és kóstolására nyílik lehetőség.

Forraltborfesztival.[1]

 

III. Open Fesztivál
2017.11.13-18. @Budapest, MU Színház

OPEN Fesztivál. Nyitott vagy rá? - Nemzetközi Közösségi és Részvételi Színházi Fesztivál. Harmadik alkalommal rendezik meg az OPEN Fesztivált november 13-18. között, amely idén teljes egészében a részvételre, a közös játékra, a közös gondolkozásra helyezi a hangsúlyt. A fesztivál előadásain mindenki saját kedve és temperamentuma szerint vehet részt, a szervezők pedig lehetőséget adnak arra, hogy a Te részvételeddel is a közönség közösségé formálódjon.

Openfesztival

 

Junibor Újbor Nagykóstoló 2017.
2017.11.15. @Budapest, DiVino – Gozsdu Udvar

Vége a szüretnek, a borok a pincékben pihennek és a borászok már alig várják, hogy megmutathassák nektek, hogy mit hozott az új év. November 15-én ti is körbejárhatjátok az országot egy kóstoló alatt, ha eljöttök a Gozsdu udvarban található DiVinoba, ahol érdekességekkel, hordómintákkal, friss tételekkel, sok beszélgetéssel és több mint 10 borásszal várnak titeket. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen az idei évjárat.

Ujbor