Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Bor, édesség és gasztronómiai kavalkád

20. Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár
2018.11.09. – 2018.12.30. @Budapest, Vörösmarty tér

Idén már a 20. Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárt rendezik meg a belvárosban, a Vörösmarty téren, ahol a kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékek mellett ezúttal is számíthatunk kulturális és családi programokra is. A vásárt Európa legszebb karácsonyi vásárai közt tartják számon, mely természetesen 2018-ban is ingyenesen látogatható.

A részletekért kattints IDE!

AdventiVasar

 

Szétnéznél az adventi vásárban, de nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg budapesti társkeresőinket!

 

Budai Gesztenyefesztivál
2018.11.17. – 2018.11.18. @Budapest, Gesztenyés kert

Faszénen sült gesztenye minden mennyiségben, gesztenyés kürtőskalács, fánk, rétes, sütemények, lángos, csokoládék, édességek és még megannyi gesztenyés finomság várja az érdeklődőket két napon át, a Gesztenyés kertben. A gasztronómiai élvezetek mellett kézműves programok és rengeteg érdekes program várja ezen a hétvégén az édesszájúakat.

A részletekért kattints IDE!

Gesztenye

 

Bordói November Nagykóstoló
2018.11.17. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

A bordói vörösek legnagyobb kóstolója közel 60 borászattal és 150 borral idén is várja a finom nedűk szerelmeseit. A kínálatban fontos szerepet játszanak a klasszikus bordeaux-i szőlőfajták, a cabernet sauvignon, a cabernet franc, valamint a merlot. Ezek aromagazdagsága, potenciálja gyakran komplex, különleges minőségű tételekben ölt testet. Látogass el te is a Corinthia Hotelbe és kóstold meg a finomabbnál-finomabb nedűket!

A részletekért kattints IDE!

BordoiKostolo

 

Mitiszol? Fesztivál
2018.11.17. @Budapest, Millenáris D csarnok

A Magyarországon egyedülálló Mitiszol? Fesztivál célja közelebb hozni az emberekhez a természethűség fontosságát. Az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (10 borvidék, közel 30 bortermelő) túl, a tavalyihoz hasonlóan külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről – akik a fesztivál ideje alatt személyesen kóstoltatják majd boraikat. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre. A belépőjegy tartalmazza az összes elfogyasztott ital árát.

A részletekért kattints IDE!

Mitiszolfesztival

 

Élménydús ősz vár rád is! Találd meg párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!


Csokoládé Fesztivál Mosonmagyaróvár
2018.11.17. – 2018.11.18. @Mosonmagyaróvár

Csokoládé lesz az egész világ Mosonmagyaróváron, hiszen ismét megrendezésre kerül a Csokoládé Fesztivál, ahol rengeteg csokoládé különlegességgel találkozhatnak az érdeklődők. A III. Haller Gasztro Kupának köszönhetően pedig számos szakmai rendezvényen is részt vehetnek azok, akik ezen a hétvégén ellátogatnak Mosonmagyaróvár legédesebb fesztiváljára!

A részletekért kattints IDE!

Csokifesztival.[3]

 

Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár
2018.11.16. – 2018.11.18. @Örkény

A modern plázák árutömegéből kiszakadva egy kicsit visszarepülhetünk egy régi hangulatú vásári kavalkádba, ahol az árusok dallamosan csalogatják a mézeskalács és törökméz portékáikhoz a tömött bukszájú alkudozni kívánó népeket. Ha egy kellemes hangulatú program után vágysz, csodás környezetben, és szívesen kutatnál szép holmik után, feltétlenül látogass el Örkénybe a Forraltbor Fesztiválra, ahol több ezer kézműves termék közül válogathatsz.

A részletekért kattints IDE!

ForraltborFesztival