Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Valentin-napi rendezvények

Szingli Party
2016.02.13. @Tordas, Öreghegyi út


Szingli party azoknak, akik még keresik a Valentinjukat! Bemelegítésnek a rapid randi zenél, a könnyed hangulat megteremtése és a gyors ismerkedés végett, majd este DJ Schneider G pörgeti a hangulatot.

Az estét meglepetés sztár fellépő zárja majd, a résztvenni vágyók pedig két fajta bérlet közül is választhatnak, bennük italakció kedvezményekkel.
  

Csokoládéfesztivál
2016.02.12-13. @Szeged, ÁRKÁD

Magyarország vezető csokoládé- és édesség-manufaktúrái két napon keresztül várják az ÁRKÁD vásárlóit a -1.szinten. A vendégek a bejáratoknál felépített csoki-pontokban egy csokifesztivál-útlevelet vehetnek át, melybe minden egyes vásárlás után pecsétet kapnak. Ha összegyűlik az 5 pecsét, nyereményjátékban vehetnek részt, melynek során annyi kilogramm csokoládét nyerhetnek meg, ahány kilót nyomnak egy mérlegelésen, továbbá elkészítik a világ legnagyobb csokoládé Ford Mustang ízű bonbonját.

 Csábulj el Te is az édességek fesztiválján! Ha még nincs kivel elmenned, nézd meg szegedi társkeresőinket!Valentin-napi játékest – „Nem félünk a farkastól”
2016.02.14. 18:00-21:30 @Budapest, Rökk Szilárd utca 3.

A „Nem félünk a farkastól” egy új és izgalmas társasági játék, ami a klasszikus „gyilkosozásra” épül. A résztvevők egy titokzatos gyilkosságsorozat nyomozóivá válnak, s céljuk a közöttük bujkáló farkasemberek lebuktatása lesz. Taktikázz, ügyeskedj, szájkaratézz és érezd jól magad szuper társaságban!
Valentin-napi rendezvény – Randevú a múzeumban!
2016.02.14. 10:00-18:00 @Budapest, Bélyegmúzeum

Február 14-én legyen a múzeum a szerelmeseké! 

Gyertek el kedvesetekkel a budapesti Bélyegmúzeumba és töltsetek el egy romantikus délutánt a szerelmesek napján, miközben különlegesen díszített szerelmes leveleket és képeslapokat készíthettek, amelyet a helyszínen postára is adhattok.

Továbbá még részt vehettek a „Szerelem-tárlat-vezetésen”, ahol a világirodalom híres szerelmespárjairól esik majd szó, illetve felkutatjuk a világ Valentin-napi bélyegkiadásait.Ne maradj egyedül a szerelmesek napján! Keress párt budapesti társkeresőink között!Bálint-napi Csokiműhely
2016.02.13. @Balatonszárszó, József Attila Emlékház

Február 13-án, szombaton ínycsiklandó és prémium minőségű Bálint Napi ajándékokat készíthetsz, így szeretteidet vagy kedvesed garantáltan el fogod bűvölni. 
A foglalkozáson való részvétel csak korlátozott számban, bejelentkezés alapján lehetséges.