Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Irány a természet!

Szegedi Toros Pálinkafesztivál

Idén 5. alkalommal rendezik meg a Szegedi Toros Pálinkafesztivált, ahol mindent megtaláltok, ami egy gasztronómiai programhoz szükséges: magyaros ételek, minőségi pálinkák és gyönyörű helyszín. Idén versengésben sem lesz hiány! Nem csak a böllércsapatok mérik össze tudásukat, de végre kiválasztásra kerül a hivatalos Toros Dal, így a jó hangulat garantált! Lesz retro diszkó és akadályversenyek, pálinkás malacsiratás, kézműves játszóház és malacfogó verseny is. Szombat este pedig Korda György és Balázs Klári gondoskodik a fergeteges hangulatról.

Várnak a legjobb gasztro és kulturális élmények! Nincs kivel elmenned? Nézd meg szegedi társkeresőinket!

 

Tavaszi kikapcsolódás Jánoshalmán

Itt a tavasz és alig várod már, hogy kimozdulj a városból, és eltölts néhány napot a természet közelében? Szívesen kipróbálnád a lovaglást, kocsikázást? A Király Lovastanya Jánoshalmán, a Gemenci erdő és a Kiskunsági Nemzeti Park találkozásánál, gyönyörű környezetben vár Benneteket, hogy kikapcsolódjatok, és élményekben gazdag, aktív pihenéssel töltsétek az időt. A kezdő lovasok szakértő lovászok segítségével ismerkedhetnek meg a lovaglás és a kocsikázás rejtelmeivel, a haladóbbak pedig terepen gyakorolhatnak.  A lovagláson kívül számtalan aktív programmal is feltöltődhetsz: salakos teniszpálya, medence, wellness részleg, biliárd, asztali foci, asztali tenisz, röplabdapálya vár, amelyeket korlátlanul használhatsz.

 

 

Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok

Ha már nem bírtok várni nyárig a Balaton látványára, de ezt a kirándulást összekötnétek egy kis gasztronómiai élménnyel, akkor látogassatok el Veszprémbe, ahol idén második alkalommal rendezik meg a Bor-Blues-Böllér Napokat. A program nevében már benne van minden, ami garantált egy három napos kikapcsolódáshoz. A jó zene, a finom borok és ételek mellett színes programokkal, kirakodó vásárral és kézműves foglalkozásokkal is várnak benneteket a szervezők. Ha haza csempésznéd ennek  a színes forgatagnak a hangulatát, válogass a faszén parázson sült kürtöskalácsok, az igazi házi rétesek, a kemencében sült kenyérlángosok, aszalt gyümölcsök és marcipán ínyencségek között.

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra fényképes társkeresőink között!

 

Szüless újjá Dobogókőn

Ha Ti jobban szeretitek a természet közelségét, az egészséges életmódot, a mozgást és az aktív pihenést, akkor irány Dobogókő! Válaszd a megtisztító léböjt kúrák mellett a pihenést és a feltöltődést, vagy aktívan vegyél részt a sok mozgással, kímélő étkekkel, uszodával, szaunával, jógával kísért programokon, hogy megtapasztald a szervezeted ismét energiáktól tomboló állapotát! Érkezhetsz egyedül, de még jobb, ha elkísér a barátod, vagy barátnőd is. Mindenkivel egyénileg, a rá szabott program szerint foglalkoznak. Részt vehettek minden foglalkozáson, de akár vissza is vonulhattok pihenni! A napi tornák, kirándulások, kerékpáros és uszodai programok, szauna szeánszok, jógafoglalkozások, masszázsok, rád szabott étkezési programmal kísérve biztosan mindkettőtöket feltöltenek energiával, hogy utána újult erővel vághassatok bele a szürke hétköznapokba.