Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Téli programok a hagyományőrző gasztronómia kedvelőinek

Kolbász és Sajt Fesztivál a Millenáris Parkban
2020.01.25. – 2020.01.26. @Budapest, Millenáris Park

A Kolbász és Sajt Fesztivál a Millenáris Parkban kifejezetten gasztro esemény, mely mindenki számára ingyenes lesz 2020. január 25-26. között. A szervezők célja megismertetni a hazai közönséggel a legfinomabb ételeket-italokat, illetve kézműves termékeket. A rendezvény ideje alatt a szervezők számos előadóval és természetesen folklór kulturális programokkal is készülnek, a különleges ételek és italok pedig minden igényt kielégítenek majd.

A részletekért kattints IDE!

KolbaszesSajtFesztival


Élménydús tél vár rád is! Találd meg a párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

Jász Kolbásztöltő Fesztivál
2020.01.25. @Jászberény

Aki szereti a különféle húsételeket, kiváltképp a finom kolbászt, annak nem kérdés, hogy ott a helye ezen az eseményen. Az esemény nem titkolt célja egy jó hangulatú rendezvény keretein belül a kolbász készítésének bemutatása, valamint a fogyasztásához köthető hagyományok megőrzése, továbbadása. A finomabbnál finomabb kolbászok és pálinkák mellett, az eseményen a vidéki élethez köthető tradíciókat is megismerhetik a látogatók.

A részletekért kattints IDE!

JaszKolbasz

 

Farsangi Toros Party Siófok
2020.01.25. – 2020.01.26. @Siófok, Hajóállomás

A tavalyi rendezvény sikere után idén is rendeznek Farsangi Toros Partyt a siófoki Hajóállomáson, és ezúttal még több programmal és fellépővel várják a közönséget. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvényen a torkoskodás mellett a sport és a télűző busók is fontos szerepet kapnak majd. Az idei évben is nyitva tart a jégpálya a fesztivál ideje alatt. A rendezvény ingyenes és kutyabarát!  Gyertek és érezzétek jól magatokat!

A részletekért kattints IDE!

FarsangiTorosVasar

 

Fánk és Kocsonya Hétvége
2020.01.24. – 2020.01.26. @Budapest, Babka Budapest

A Babkában egy egész hétvégét szentelnek a két téli klasszikusnak, a fánknak és a kocsonyának. A szokásos választék mellett akár elvitelre is kérhetünk majd kocsonyát január 24-26. között, míg a fánkokról Szabadfi Szabolcs és a Bomboloni fog gondoskodni péntektől vasárnap délutánig.

A részletekért kattints IDE!

Fank.[1]

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét budapesti társkeresőink között!


Kiskertpiac – Zöld Szerelem Vasárnap

2020.01.26. @Budapest, Anker't

Virágok, növények, gasztronómiai különlegességek, természetes dizájn – szerelmes hangulatban. Ez alkalommal a természetközeli esküvőt tervező párokat egyedi dekoráció és virágos inspirációkkal, köszönetajándék ötletekkel is várják a Kiskertpiac szervezői és kiállítói az Anker’tbe.

A részletekért kattints IDE!

Kiskertpiac.[2]

 

100 Szikra x Budapest Bagel Brunch
2020.01.25. @Budapest, Bägel - Buda

Január 25-én Ipolytarnóc WONDERGROUND-ja beveszi a Budapest Bagel-t. Kóstold meg a 100 Szikra palóc bageleket, tudj meg többet a kezdeményezésről és a “Be a spark” művészhétről. A 100 Szikra kezdeményezés szól a művészetről, egy nógrádi kisfaluról, analóg, alkotó életről, természet művészetről és palócokról, vintage motorokról és barátságokról, belvárosiakról és falusiakról, suhanásról és rock’n’rollról.

A részletekért kattints IDE!

Szikra