Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Disznótoros és szüreti mulatságok

 
Disznótoros Kolbászfesztivál
2016.10.21-23. @Budapest, Vasúttörténeti Park

Harmadjára kerül megrendezésre Magyarország legdinamikusabban fejlődő gasztro-fesztiválja, a budapesti Disznótoros Kolbászfesztivál. Aki október vége felé kilátogat a Vasúttörténeti Parkba, az valódi hagyományőrzést láthat, igazi díszletekkel, falusi hangulattal. A rendezvény jelszavai: „gasztronómia, hagyományőrzés, folklór”. Disznóvágás bemutató nem csak a Víztorony Parkban, hanem a nagy parkban felállított Disznótoros Sátorban is lesz, Disznótoros Mulatsággal kísérve.
kolbszfesztivl

 
Szoboszlói Szüreti Mulatság
2016.10.21-23. @Hajdúszoboszló, Szent István Park

A Szoboszlói Szüreti Mulatság elnevezésű gasztronómiai fesztivál vendéglátói kiváló programokkal és gasztronómiai kínálattal várják a látogatókat Hajdúszoboszlón. Az ünnepi asztalra a hajdúsági ételek mellé magyar borok és pálinkák kerülnek. A három nap során a látogatók igényes programokon szórakozhatnak, a rendezvényen fellépnek amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok és ismert magyar előadó művészek is.
szret

 
Csipkebogyó Fesztivál
2016.10.22. @Szarvaskő, Állomáskerti Szabadidőpark

A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett, a Csipkebogyó Fesztiválra szórakoztató programokkal várnak minden érdeklődőt. Lesznek egész napos kézműves foglalkozások, bemutatók, „bogyójárat” (kisvonat), falukerülő túrák, póni lovaglás, játszóház, miközben a kistermelők és népművészeti termékek vásárával is várják a vendégeket a Állomáskerti Szabadidőparkban.csipkebogy
 
 
VI. Tárcsás Ételek Fesztiválja
2016.10.22. @Bogács, Cserépi úti pincesor

Az ország különböző pontjairól érkezett csapatok tárcsán, valamint szabadtűzön készült ételkülönlegességeivel várják az érdeklődőket. A Tárcsás Ételek Fesztiválja 2016. október 22-én immár hatodik alkalommal várja a vendégeket a Cserépi úti pincesoron. Jelentkezőkből és érdeklődőkből az idén sem lesz hiány.
trcss

 
Szigligeti Süllőfesztivál
2016.10.22-23. @Szigliget, Strand

Október végén a Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol (nem csak) halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket. Bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a színes programok között a gyermekek sem fognak unatkozni.
sllfesztivl
 
Első Csopaki Kódex Sétáló Kóstoló
2016.10.21-22. @Paloznak, Strand

Idén ősszel megrendezik az első Csopaki Kódex sétáló kóstolót a környékbeli pincészetekkel, izgalmas borokkal és ehhez illeszkedő menüvel a Sáfránkert Vendéglőben. A kóstolót egybekötik a Jásdi Borterasz pénteki Borászok a kanapén rendezvényével és a szombati Guden ünneppel, így egész hétvégére elegendő programra számíthatnak a Paloznakra-Csopakra látogatók.
kdex

Ne hagyd ki a szüreti mulatságokat és ételkóstolókat, mert nincs kivel elmenned! Találd meg párod éppen online társkeresőink között!