Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Szüreti mulatság a hagyományok jegyében

Csabai Kolbászfesztivál
2018.10.19. – 2018.10.22. @Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

A Csabai Kolbászfesztivál az ínycsiklandozó illatok és falatok mellett változatos kikapcsolódást is kínál, miközben tíz ujjunkat nyalogathatjuk két falat csabai kolbász között. A fesztivál ideje alatt a finom falatok mellett a jó hangulatról neves zenekarok gondoskodnak, mint például a Punnany Massif, Csík Zenekar - Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, Balkan Fanatik, Majka, Magna Cum Laude, Freddie, Neoton Familia Sztárjai, Lofti Begi & Varga Viktor, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Kowalsky meg a Vega, Pa-Dö-Dő, Horváth Tamás és Rúzsa Magdi.

A részletekért kattints IDE!

CsabaiKolbaszfesztival

 

Országszerte remek őszi programok várnak! Nincs még párod, akivel elmehetnél? Ismerkedj éppen online társkeresőinkkel!

 

Tatai Öreg-tavi Nagy Halászat
2018.10.19.  – 2018.10.21. @Tata, Kastélytér, tóparti sétány

Idén ősszel újra a gasztronómiáé a főszerep a tatai Öreg-tó partján. Az Öreg-tavi Nagy Halászfesztivált 2018. október 19-21. között rendezik meg a Kastélytéren. A rendezvény azonban nem csak a gasztronómiáról szól. Az interaktív bemutatók keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a halfogás történetével és tudományával, a csodálatos utazó akvárium a vízi világba enged betekintést, a tradicionális halászati eszközök bemutatója pedig a régmúlt halászszokásait eleveníti fel.

A részletekért kattints IDE!

OregTaviHalaszfesztival

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság
2018.10.20. – 2018.10.22. @Hajdúszoboszló, Szent István Park

A Szoboszlói Szüreti Mulatság a kiváló magyar borok ünnepe, ahol megelevenedik a szüretelés tradíciója. E mulatság a bor, a kultúra és a gasztronómia kapcsolatát hivatott erősíteni a hagyományok életben tartása mellett. Az ünnepi asztalra a hajdúsági ételek mellé magyar borok és pálinkák kerülnek. A három nap során a látogatók igényes programokon szórakozhatnak, a rendezvényen fellépnek amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok, illetve ismert magyar előadó művészek is.

A részletekért kattints IDE!

SzoboszloiSzuretiMulatsag

 

Belekóstolnál a legjobb őszi programokba, de nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg elit társkeresőinket!

 

Füredi Szüret
2018.10.19. – 2018.10.21. @Balatonfüred, Kisfaludy színpad, Tagore sétány

Háromnapos fesztivál a szüret jegyében Balatonfüreden. A hagyományos felvonulás szombaton, 14.30- kor indul a Szent István tértől, a szokásos útvonalon, a Kisfaludy Színpadig. A borlovagrendek menetét gólyalábasok, zászlóforgatók, diákok, több néptánccsoport, hintók és a Nemzeti Lovas Díszegység négy huszárja kísérik. A felvonulás útvonalán ezúttal is 25 borász kínálja borait. Lesz kirakodóvásár, előadások, koncertek, máglyagyújtás, must és borkóstoltatás, és a Rizling Generáció jóvoltából bárki, aki kedvet érez, kipróbálhatja a szőlőpréselést is.

A részletekért kattints IDE!

FurediSzuret

 

Szigligeti Süllőfesztivál
2018.10.20. – 2018.10.22. @Szigliget, Strand

Októberben a Balaton őszi hangulatát mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

SzigligetiSullofesztival

 

Érezd jól magad a legjobb programokon párban! Nézz szét legújabb társkeresőink között!