Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hétvégi programok édesség- és halimádóknak

Debreceni Édességfesztivál és Vásár
2017.10.21-22. @Debrecen, Debrecen Plaza

2017 legédesebb hétvégéje újra Debrecenben! Amivel találkozhatsz: kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, sütemények, muffinok, bon-bonok, marcipánok, grillázsok, desszert borok - pálinkák, mézek, lekvárok, házi sütemények, szörpök, mézeskalácsok, cukor és glutén mentes édességek és még számos különlegesség várja az édesszájúakat ezen a hétvégén Debrecenben.

Edessegfesztival2


Csábítanak az édes élmények, de nincs társad, akivel elmehetnél! Randizz az édesség fesztiválon! Nézz szét debreceni társkeresőink között!

 

Szigligeti Süllőfesztivál
2017.10.21-23. @Szigliget, Strand

Október végén a Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol (nem csak) halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket. Bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a színes programok között a gyermekek sem fognak unatkozni.

Sullofesztival


Országszerte remek őszi programok várnak! Nincs még párod, akivel elemehetnél? Ismerkedj éppen online társkeresőinkkel!

 

Csipkebogyó Fesztivál
2017.10.21. @ Szarvaskő, Ófalu

A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett, szórakoztató programokkal, csipketeával, forralt borral, egész napos kézműves bemutatókkal, falukerülő túrákkal, játszóházzal, valamint kistermelők és népművészeti termékek vásárával várják a vendégeket Szarvaskőn, 2017. október 21-én, szombaton az Ófaluba.

Csipkebogyo2

 

Tatai Öreg-tavi Nagy Halászat
2017.10.20-22. @Tata, Kastélytér, tóparti sétány

Idén ősszel újra a gasztronómiáé a főszerep a tatai Öreg-tó partján. Az Öreg-tavi Nagy Halászfesztivált 2017. október 20-22. között rendezik meg a Kastélytéren. A rendezvény azonban nem csak a gasztronómiáról szól. Az interaktív bemutatók keretében kicsik és nagyok is megismerkedhetnek a halfogás történetével és tudományával, a csodálatos utazó akvárium a vízi világba enged betekintést, a tradicionális halászati eszközök bemutatója pedig a régmúlt halászszokásait eleveníti fel.

Halfesztival.[3]

 

VII. Tárcsás Ételek Fesztiválja
2017.10.21. @ Bogács, Cserépi úti pincesor

Tárcsás Ételek Fesztiválja – 2017. október 21-én immár hetedik alkalommal várja az érdeklődőket a Cserépi úti pincesoron. Jelentkezőkből és érdeklődőkből az idén sem lesz hiány... A mindig nagy sikerű rendezvényre, a Tárcsás Ételek Fesztiváljára az idén is várja a versengő csapatokat és az ínyenc vendégeket Bogács Község Önkormányzata. Az elkészített ételeket szakmai zsűri értékeli, melynek elnöke Bede Róbert mesterszakács, a Tv Paprika séfje lesz. A gasztro-program helyszíne szokás szerint a Cserépi úti pincesor.

Tarcsasetel