Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Majális és kihagyhatatlan gasztrofesztiválok mindenkinek

IX. Food Truck Show
2019.05.03. – 2019.05.05. @Budapest, Kincsem Park

Május 3-5. között már a kilencedik Food Truck Show-t rendezik meg a Kincsem Parkban, természetesen ismételten a hazai street food legjavával. A gasztronómiai élvezetek mellett lesz lóverseny, számos családi program, koncertek és sok más egyéb, ami egy igazán tartalmas hétvégéhez szükséges.

A részletekért kattints IDE!

FoodTruckShow.[4]

Nagy Budai Sörfesztivál
2019.05.03. – 2019.05.05. @Budapest, ELTE Lágymányosi Campus

Május 3-5. között új helyszínen tér vissza a Nagy Budai Sörfesztivál. A szervezők az ELTE Lágymányosi Campusának parkolóját szemelték ki, hiszen itt elég nagy terület áll rendelkezésre, ráadásul könnyen meg is lehet közelíteni. Több száz fajta hazai és nemzetközi kézműves sörre, izgalmas sörszakmai előadásokra és több ezer ülőhelyre készülhetünk.

A részletekért kattints IDE!

BudaiSorfesztival

 

Éld át a legjobb tavaszi programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg budapesti társkeresőinket!

 

Szentendrei Sörfesztivál
2019.05.03. – 2019.05.05. @Szentendre, Duna-korzó

A mára már hagyománnyá vált Szentendrei Sörfesztivál 2019-ben május 3-5-ig kerül megrendezésre Szentendrén, a Duna-korzón. A három nap alatt kézműves sörök, sörkülönlegességek és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, koncertek sokasága – köztük The Carbonfools, Omen, Belmondo, Hősök - várja a látogatókat. A társasjáték szerelmesei a Duna-korzón elhelyezett társasjáték asztalokon sakkozhatnak, gombfocizhatnak. A koncerteket három helyszínen szervezik: a Dunaparti Művelődési Ház előtti nagyszínpadon, a Lottózó előtti és a Lázár cár tér előtti kis színpadokon.

A részletekért kattints IDE!

SzentendreiSorfesztival

 

Akkor és Most Jármű Expo
2019.04.30. – 2019.05.01. @Esztergom, Rugby Club, Nagy Duna sétány 1.

Akkor és Most Jármű Expo - Veterán és Új Járművek Kiállítása lesz 2019. április 30. május 1. között Esztergomban, a Rugby Club Hotel területén. Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30. - május 1. között a Fesztiválszigeten Esztergomban, a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés ingyenes.

A részletekért kattints IDE!

Akkoresmost

Szeretnél elmenni a legjobb programokra, de nincs kivel? Nézd meg diplomás társkeresőinket!

XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál
2019.05.03. – 2019.05.05. @Agárd, Nádas étterem előtt és mögött

Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a Velencei-tó turisztikai szezonnyitó fesztiválján, május első hétvégéjén, Agárdon! Portékás udvar, vásár, helyi termékek, régióbeli pálinkafőzdék, tó körüli pincészetek gazdag kínálata várja az érdeklődőket ezen a hétvégén!

A részletekért kattints IDE!

Agardihalfesztival

 

Jógízz! Fesztivál – Vegán Gasztro & Jóga Nap
2019.05.05. @Budapest, Lélek Palotája

A Lélek Palotája szezonnyitó fesztiváljának újdonsága, hogy a nap középpontjában idén a jóga lesz! A szervezők most is egzotikus ízkavalkáddal készülnek, 20 féle vegán étellel, köztük szabadtéren – bengáli tűzhelyen – készült csemegékkel. A tradicionális jógaórákat és elméleti előadásokat a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (BHF) diplomás jógamesterei vezetik majd. Kezdő jógásokat és komoly gyakorlókat egyaránt várnak a fesztiválra.

A részletekért kattints IDE!

JogizzFesztival

Élménydús tavasz vár rád is! Találd meg párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

Indiai Brunch a Pancson
2019.05.05. @Budapest, Élesztőház

Május 5-én először rendeznek indiai brunchot a Pancs gasztroplaccon. A délelőtt során az észak-indiai konyha fűszeres, illatos, varázslatos ízeit mutatják be egy nagy közös asztalnál, ahová egymás után kerülnek fel az ízletes és izgalmas fogások. A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges.

A részletekért kattints IDE!

Pancsmuhely