Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Kora őszi programajánló a gasztronómia jegyében

XXVII. Budapest Borfesztivál
2018.09.06. – 2018.09.09. @Budapest, Budavári Palota teraszai

Huszonhetedszer nyitja meg kapuit 2018. szeptember 6-9. között Európa legszebb borfesztiválja, a Budapest Borfesztivál. Rendületlenül a Budai Várban, a főváros legimpozánsabb panorámáját élvezve kóstolhatják meg a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. A bor és kultúra találkozásának legnagyobb ünnepén a színvonalas szakmai programokat idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata teszi még izgalmasabbá: számos népszerű előadó és fiatal tehetség teszik felejthetetlenné az indián nyár első napjait.

A részletekért kattints IDE!

BudapestBorfesztival

 

VIII. Food Truck Show Budapest
2018.09.07. – 2018.09.09. @Budapest, Kincsem Park

Szeptember 7 és 9. között jön az év legnagyobb őszi street food fesztiválja a Kincsem Parkban. Péntektől vasárnapig egész napos programokkal, koncertekkel, street art show-val, körhintával, rengeteg meglepetéssel és az ország legtöbb food truckjával készülnek a szervezők. Légy ott te is ezen a hétvégén a Kincsem Parkban és élvezd az ízeket remek hangulatban.

A részletekért kattints IDE!

FoodTruckShow.[3]

 

Szívesen megkóstolnád a food truck különleges ízeit, de nincs társad, akivel elmehetnél? Ismerkedj elit társkeresőinkkel!

 

Természetjáró Fesztivál
2018.09.07. – 2018.09.09. @Verőce, Csattogó-völgy

A Magyar Természetjáró Szövetség idén először szervezi meg a Természetjáró Fesztivált Verőcén, a Csattogó-völgyben, melynek mottója: nappal túra, este buli! Lesznek vezetett gyalogos, kerékpáros és vízitúrák, sportprogramok, jóga, de többek közt filmvetítés és csillagászati bemutató is, mielőtt este olyan előadók koncertjére indulna a buli, mint pl. a Mongooz and the Magnet. Látogass el te is ezen a hétvégén Verőcére és élvezd a sokszínű programokat!

A részletekért kattints IDE!

TermeszetjaroFesztival

 

33. Wizz Air Budapest Félmaraton
2018.09.09. @Budapest, Városliget

Tavaly 15.000 résztvevő futott Magyarország egyik legnépszerűbb félmaratonján, melyet 2018-ban már 33. alkalommal teljesíthetünk egyedül, párban, vagy akár trióban is. Bármely variációt is válasszuk, a táv mindenképpen 21.0975 km lesz. Vegyél részt te is a félmaratonon vagy szurkolj a résztvevőknek ezen a hétvégén!

A részletekért kattints IDE!

WizzAirBudapestFelmaraton

 

Ha még nincs párod, akivel elmehetnél a programokra, nézd meg budapesti társkeresőinket!

 

WAMP / Design Szabadon – Season Sale!
2018.09.09. @Budapest, Erzsébet tér

Szeptemberben az utolsó szabadtéri WAMP vásáron akciós árakkal várják a nyaralásból visszatérőket a kedvenc hazai designerek. Ha egész nyáron csak szemeztél álmaid darabjával, most itt az idő, hogy végre megszerezd! Ha viszont már az őszi-téli trendekre és kollekciókra vagy kíváncsi, megtudhatod közvetlenül az tervezőktől. De a tanévkezdéshez is beszerezhetsz a táskától a füzeteken, noteszeken és egyedi uzsonnás zsákokon át mindent, amire csak szükséged lehet!

A részletekért kattints IDE!

DesignSzabadon

 

Miskolci Sörfesztivál
2018.09.07. – 2018.09.09. @Miskolc, Népkert

Az idei fesztiválra két, azonos méretű, nagy színpaddal készülnek a szervezők, mivel valamennyi koncert élő, nagy zenekaros produkció lesz. Pénteken és szombaton napjaink legnépszerűbb formációi lépnek fel, mindkét este nemzetközi sztárral zárul a buli, vasárnap pedig legendás zenekarok követik egymást, így zárják majd a rendezvényt. Szedd össze a barátokat és légy ott te is a miskolci sörfesztiválon ezen a hétvégén!

A részletekért kattints IDE!

MiskolciSorfesztival

 

Nincs kivel elmenni a legjobb programokra? Nézz szét miskolci társkeresőink között!

 

Fehérvári Lecsófőző Vigasság
2018.09.08. @Székesfehérvár, Dózsa György út – Zichy-liget – Móri út

Az évtizedes hagyománnyal rendelkező fesztiválon idén is közel hatszáz bogrács alá gyújtanak tüzet a résztvevők. A közös főzés igazi közösségi élmény, piknik hangulattal, a végén pedig koronázással, hiszen idén is megkoronázzák a Lecsókirályt vagy Lecsókirálynőt. Hagyományos, gombás, babos, francia, tarhonyás, tojásos, barackos, netán paleo? A lecsófőző hétvégén több száz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus. A régi receptek azonban nem csak a konyhában újulhatnak meg. A Fehérvári Lecsófőző Vigasság ínycsiklandó illatokat árasztó utcáin évről évre több száz csapat verseng a Lecsókirály címért annak reményében, hogy eltalálja, melyik ízkombináció lesz a közönség és a város szakácsaiból álló zsűri kedvence.

A részletekért kattints IDE!

LecsofozoVigassag

 

VI. Ízek, Korok, Hangulatok Fesztivál
2018.09.07. – 2018.09.09. @Esztergom, Mindszenty tér - Kis-Duna sétány - Erzsébet park

Az Ízek - Korok - Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál, amelyet már 6. alkalommal rendeznek meg Esztergom történelmi városrészében, a Vízivárosban. Szeptember 7-9. között a Mindszenty teret, a Kis-Duna sétányt és az Erzsébet parkot visszarepítik a középkorba. A szervezők minden napra készülnek valami különleges meglepetéssel. A kornak megfelelően nem csak a hagyományőrző csapatok bemutatóit és hétköznapi életet megjelenítő táborképet nézhetik meg és próbálhatják ki a fesztiválra látogatók, de nyomon követhetik Sir Lancelot útját Camelotba, részesei lehetnek egy középkori vásári forgatagnak és megkereshetik a környék összes boszorkányát.

A részletekért kattints IDE!

IzekKorokHangulatok

 

Téged is várnak az élmények és az ízek! Még nincs kivel elmenni? Nézd meg diplomás társkeresőinket!