Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Kihagyhatatlan őszi fesztiválok és mulatságok

Utolsó Corvin Sörfesztivál
2018.09.19. – 2018.09.23. @Budapest, Corvin Sétány

Az utolsó Corvin Sörfesztivált rendezi meg idén a Serfőző, mivel a hamarosan nyíló új üzletek miatt a Corvin Sétány már nem lesz tovább alkalmas a fesztivál megrendezésére. Amíg a szervezők új helyszínt találnak, szeptember 19. és 23. között még végső búcsút vehetünk velük a Corvin Sörfesztiváltól, ahol a 2014 óta megszokott hangulatra számíthatunk ezúttal is.

A részletekért kattints IDE!

CorvinSorfesztival

 

Részt vennél a legjobb őszi programokon, de nincs kivel? Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

 

Esztergomi Lecsófesztivál
2018.09.22. @Esztergom, Nagy Duna sétány 1.

Szeptember 22-én újra megrendezésre kerül az esztergomi lecsófesztivál és a lecsófőző verseny! A különleges lecsós ételek mellett a fesztiválon színpadi- és sportprogramok is várják az érdeklődőket, ahol fellép Horányi Juli és a Szalai Band is.

A részletekért kattints IDE!

LecsoFozoverseny

Vecsési Káposztafeszt
2018.09.22. – 2018.09.23. @Vecsés

Idén immáron 18. alkalommal kerül megrendezésre a Vecsési Káposztafeszt! Káposztás ételek, savanyúságok, koncertek, felvonulás, minden a káposzta jegyében! A szeptember 22-23-i rendezvényen a hagyományőrző programok mellett számos zenekar is fellép majd a színpadon, ezzel pedig a jó hangulat is garantált.

A részletekért kattints IDE!

VecsesiKaposztafeszt

 

Debreczeni Zamat Fesztivál
2018.09.21. – 2018.09.23. @Debrecen

A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2018-ban nyolcadik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban. Idén szeptember 21-23. között kóstolhatják végig az érdeklődők Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit, a hagyományos ízek mellett a streed food konyha különlegességei is főszerepet kapnak. A hangulatot ezúttal is Magyarország legnépszerűbb zenekarai és előadói biztosítják majd.

A részletekért kattints IDE!

ZamatFesztival

 

Párban jó programot tervezni! Nézd meg debreceni társkeresőinket!

 

Egri Szüreti Mulatság és Borünnep
2018.09.21. – 2018.09.23. @Eger, Dobó tér, Szépasszonyvölgy

A háromnapos rendezvény a régi szokásokat megtartva, ám mégis a mai kor elvárásaihoz igazodó kikapcsolódást nyújt. A Szüret látványvilágában és gasztronómiai kínálatában is ötvözi a hagyományos elemeket a friss, fiatalos megoldásokkal. A helyi borok kóstolgatása és a különleges ételek falatozása közben színpadi programok, koncertek és kézműves vásár is várja az érdeklődőket. A pincék színes és izgalmas szüreti játékokkal és szelfipontokkal, a Székelyföld Gyöngyszemei népművészeti forgataggal, hagyományos ételek kóstolójával várnak mindenkit.

A részletekért kattints IDE!

EgriSzuret

 

Puttonyos Fesztivál
2018.09.22. @Paks

Idén egy igazán izgalmas fesztivál kerül megrendezésre Pakson, ahova az ország egyik vezető zenekara a Punnany Massif is koncertet ad, ráadásul a 15. születésnapjuk alkalmával egy hatalmas születésnapi bulival is készültek a szervezők. Mint minden jó szülinapi buliról innen sem hiányozhatnak a jó ételek és italok. Idén is megtalálható lesz az abszolút kedvelt jägermaister terasz, ahol ismét ajándékokkal várnak minden érdeklődőt a koncertek utáni sláger partyn, ahol lesznek még pálinka házak és borász sétány is.

A részletekért kattints IDE!

PuttonyosFesztival

 

Izgalmas őszi élmények várnak Rád! Ha még nincs kivel elmenned, nézd meg elit társkeresőinket!