Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Programkavalkád a héten!

Gold Beer Fest
2016.06.20-26. @Budapest

Extrém- és gyermek programokkal, remek sörökkel, nemzetközi és magyar sztárfellépőkkel vár a Gold Beer Fest! Nem kell félni, a fesztiválon éhezők viadalára nem kerülhet sor, ugyanis rengeteg gasztronómiai sátor, stand és pult várja majd a kedves vendégeket.Étlapot nem teszünk közzé, de hisszük, hogy mindenki megtalálja a fogára valót.Elsősorban az új trendnek, a Street Food kategóriájának hódolunk. Éppen ezért lesznek hamburgerek, hot-dog,lepény –és kolbászfélék és pirított burgonyaszirom.

Szívesen kipróbálnál kulináris élményeket, de nincs kivel? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

Rózsa Utcafesztivál
2016.06.24-26. @Debrecen

Belvárosi pezsgés, gasztronómiai élvezetek, éjszakába nyúló csevejek, Debrecen történelmi épületei között.. Egy tökéletes nyári hétvége receptje, melynek a Rózsa utca ad otthont! Nyitott galéria modern művészek kiállításával, gyerekprogramok délelőtt, élő jazz zenekarok és Dj-k, mutatványosok, virágpiac és sok egyéb látványosság a Városháza tövében, a nyár kezdéseként, hogy legyen mire emlékezni a tengerparti hűsölés idején...Szeretnél debreceni programokon részt venni, de nincs kivel? Nézd meg debreceni társkeresőinket!

III.Kőrösi Möggyfesztivál
2016.06.24-25. @Nagykőrös, Deák tér

A nagykőrösi möggynek nincs párja, Arany János városában mindig páratlanul finom ízű meggy - vagy ahogyan a kőrösiek mondják, möggy - terem. Ezt szeretnénk minél több emberrel megízleltetni és megszerettetni immár a III. Kőrösi Möggyfesztiválon. Elismert hazai fellépők teszik még kerekebbé az eseményt. A fesztivál erősen és több szálon kötődik a helyi sajátosságokhoz és hagyományokhoz.

 

Hamburger Days
2016.06.23-26. @Budapest

Keressük a város legjobb Hamburgerét! Az elmúlt időszakban Magyarországon lezajló fejlődés a gasztronómia területén, egy szelete a „street food”, azaz az utcán, kézben, gyorsan ehető ételek térhódítása is, robbanásszerű igény mutatkozik a minőségi burgerek iránt. A rendezvény fő célja az éttermek és az ételek bemutatása, megismertetése és minél több burger kóstolása a magyar illetve külföldi közönségnek, a belépődíj nélkül, ingyen látogatható rendezvényen, Budapest központjában. 


Máriai Merlot Rosé Fesztivál
2016.06.25. @Balatonmáriafürdő

A rendezvényen szép számmal képviselik magukat a helyi és környékbeli bortermelők, változatos aromájú, ízletes boraikkal, hogy bebizonyítsák, a Balaton déli partja az egyik leghíresebb bortermő vidék. A rendezvényen kizárólag környékbeli termelők borait kóstolhatják meg a vendégek, ezzel is támogatva a helyi borászok munkáját.

 XIII. Tűzzel-vassal Fesztivál
2016.06.25. @Székesfehérvár

Az ország késes, tőrös, kovács -és fegyverkovács mestereinek kirakodóvására. Egész nap igényes kulturális rendezvények a Rác utca minden szegletében, a nyitott udvarokban a Fehérvári Kézművesek Egyesületének szervezésében.  Nem csak a férfi késbarátok, hanem az asszonyok (mint leggyakrabb késhasználók) és a gazdag programok miatt a gyermekek is tartalmasan tölthetik el idejüket.

 
 

Balatoni Hal- és Borünnep
2016.06.23-26. @Balatonfüred

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a balatoni halakra, a helyi és országos borosgazdákra, a vendéglátókra.

 Tepsiben a Balaton
2016.06.25. @Zamárdi

Halgasztronómiai különlegességek mellett a fesztivál látogatói számára halászléfőző versenyt is szervezünk. A nevezés csapatokban történik és minden csapatot egy-egy közéleti hírességgel igyekszünk tovább ösztönözni. Az ételek mellett helyet kapnak a horgászati cikkek kiállítói, kézművesek, valamint lehetőség nyílik élőhal vásárlására is a rendezvény helyszínén. A fesztivál másik fő célkitűzése, hogy minden szolgáltató és árus minőségi magyar terméket kínáljon. 

  

Soproni Tündérfesztivál
2016.06.24-25. @Sopron, Deák tér

Ingyenes, 1 napos, szabadtéri, családi rendezvény, melynek 2015-től Közép-Európa leghosszabb tere, a soproni Deák-tér ad otthont. A 9. Soproni Tündérfesztivál időpontja: 2016. június 25., szombat. Ha már eljönnek közénk a tündérek és a manók, szerezzünk nekik örömet azzal, hogy egy napra belebújunk a viseletükbe. Annál is inkább, mert az egész tündérünnep célja éppen az, hogy ki-ki felfedezze magában saját tündéri vagy manós arcát. Tündérszárny és manósapka viselése ajánlott!

 
Rockpart Fesztivál
2016.06.23-25. @Balatonszemes

Egy fesztivál, amely egyesíti magában a rock- és metálkoncertek pörgését és a nyári Balaton varázsát. Egy fesztivál, ami pont annyit ígér, amennyit teljesít: zúzós-pörgős koncerteket esténként, a Balaton hűsítő habjait napközben, jó hangulattal, kedves és segítőkész személyzettel. Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!