Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Pezsgő nyárindító programok

Vingardium Borliget
2019.06.14. – 2019.06.15. @Budapest, Erzsébet Liget

Újra borba borul a XVI. kerületi Erzsébet Liget: június 14-én 15 órától és 15-én 11 órától közel 40 pincészet tételeiből tölthetünk fesztiválpoharunkba. A Vingardium Borliget már negyedjére kínál változatos programokat, ahol ligetes közösségi térben, több száz éves fák árnyékában, hangulatos zene mellett lehet eltölteni az időt. A fűben fekvés mellé finom borok, egy komplett gasztroudvar, érdekes borkurzusok és olyan fellépők társulnak, mint a Blahalousiana vagy a Lóci.

A részletekért kattints IDE!

VingardiumBorliget.[1]

 

Mozgás Éjszakája
2019.06.15. @Budapest, Műegyetem rakpart

A Mozgás Éjszakája Budapest nyárindító sportfesztiválja, ahol idén 17 sportágat próbálhatunk ki, a jól ismert mozgásformáktól a ritkán látott, izgalmas sportokig. Sárkányhajózhatunk a Dunán, túrázhatunk a Gellért-hegyen, zumbázhatunk egész éjszaka, a kivilágított rakparton pedig több ezer emberrel futhatunk vagy bringázhatunk fej fej mellett.

A részletekért kattints IDE!

MozgasEjszakaja

 

Színes kavalkád egész nyáron! Ne maradj ki belőle, mert nincs párod! Ismerkedj budapesti társkeresőkkel!

Debrecziner Gourmet Fesztivál
2019.06.14. – 2019.06.16. @Debrecen, Nagyerdő

Több mint huszonöt kiállító, köztük éttermek, cukrászdák, kistermelők mutatkoznak be a 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon, amelyet június 14. és 16. között rendeznek meg a Nagyerdőben, a Békás-tó partján. Több mint negyedszáz kiállító – köztük a Bocuse d’Or idei szakácsversenyén 12. helyen végzett Pohner Ádám séf – ételeivel is találkozhat a közönség. A rendezvény célja megmutatni, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról és food truckokról vagy kiváló kistermelőkről.

A részletekért kattints IDE!

GourmetFesztival.[2]

 

WAMP – Design Szabadon
2019.06.16. @Budapest, Erzsébet tér

Júniusban újra két alkalommal rendeznek WAMP design vásárt az Erzsébet téren, már igazi nyári hangulatban. Június 16-án, közel száz tervező kínálatából válogatva, szakértő segítségükkel könnyedén összeállíthatjuk az idei nyár legstílusosabb szettjét.

A részletekért kattints IDE!

WampDesign

 

Párban jó programot tervezni! Nézd meg elit társkeresőinket!

Szentendrei Pestisűző Fesztivál
2019.06.15. – 2019.06.16. @Szentendre, Fő tér

Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválja, a Szentendrei Pestisűző Fesztivál már második alkalommal kerül megrendezésre június 15-16-án. Az ingyenes rendezvény egy 18. századi, szentendrei pestis-történetre alapul. A kétnapos fesztiválon számos koncert - többek között Péterfy Bori & Love Band, PASO, Colorstar -, különféle borzongató programok, haláltánc, lampionos felvonulás, örömkoncert és hajóverseny várja a látogatókat Szentendre történelmi belvárosában.

A részletekért kattints IDE!

PestisuzoFesztival

 

Sétatér Fesztivál
2019.06.06. – 2019.06.16. @Pécs, Sétatér

A Sétatér Fesztivál Pécs legújabb kori történetének egyik tradicionális rendezvénye, amely csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának „közönségtalálkozója” a Székesegyház előtt, a felső Sétatéren az árnyas gesztenyefák alatt.

A részletekért kattints IDE!

SetaterFesztival

 

Kóstolj bele a nyárba az igazi társ oldalán! Találd meg párod pécsi társkeresőink között!

Vegan Sunday Market
2019.06.16. @Budapest, Anker't

Június 16-án mára a 27. Vegan Sunday Marketet szervezik meg, amely Magyarország egyetlen közösségi vegán piaca. A piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülnek a szervezők, amely túlmutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

A részletekért kattints IDE!

VeganSundayMarket.[1]