Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hogyan NE próbáljunk nőket felszedni?

Tutibiztos csajozós módszerek? Van, aki ezekben hisz, van, aki pedig a spontán és autentikus megközelítésben. Persze könnyednek és jó fejnek lenni egyáltalán nem egyszerű, pedig ez az, ami a legjobb eredményhez vezet. Ma azonban azt nézzük meg, hogy mi idegesíti legjobban a nőket, mikor ki akarnak velük kezdeni.


1. Elcsépelt csajozós dumák

Előregyártott mondatok, amelyekről azt hisszük, hogy szellemesek vagy legalábbis alkalmasak arra, hogy megtörjék a jeget? Legtöbbször csak kínos elutasítást lehet velük elérni, vagy a lány úgy tesz, mintha nem is hallotta volna. Ismerős a fancsali kép, amit vág, vagy a mozdulat, ahogy elfordul és a hátát mutatja? Ilyenkor nem érdemes erőltetni, és még jobban belemászni az intim terébe. Aki a testbeszédével elutasít, annál már nem lesz több esélyünk.

Ha meg akarunk szólítani valakit, normális, emberi módon beszéljünk hozzá, és ne a haver által lediktált butaságokat biflázzuk be.


2. Ócska bókok

Mondjuk az, hogy a korodhoz képest egészen jól nézel ki (idézet a Korhatáros szerelemből, illetve Trumptól) kifejezetten bunkó bóknak számít. Inkább sértés, mint bók, még az illető, aki kiejti, alapvetően jót is akart. Ha dicsérünk, akkor csak dicsérjünk, ne keverjük kritikával, vagy lekezeléssel. A bók lényege az, hogy a nő különlegesnek és gyönyörűnek érezze magát, vagyis mindenféle hasonlítgatás felesleges. Ő van a középpontban, és nem más. (Az például ugyancsak béna bók, hogy xy-ra hasonlítasz.)


3. Túlzásba vitt rajongás

Ha úgy loholunk egy nő után, mint egy lógó nyelvű kiskutya, az egyáltalán nem szexi, és nem fog örülni neki. Tartsunk mértéket a rajongásban és csak módjával bókoljunk, de akkor az legyen a valóságnak megfelelő dicséret, és nem olyasmi, ami az adott nőre nem is jellemző.

A legjobb bókok mindig őszinték és szívből jönnek, amiből pedig túl sok van, annak devalválódik az értéke. Ez persze csak a kezdeti, udvarlási időszakra vonatkozik, ha már szerelmesek vagyunk, annyit gügyöghetünk egymásnak, amennyit akarunk.


4. Önbizalomhiány

Ha egy férfi nem határozott, és bocsánatot kér azért is, hogy létezik, az nagyon nehezen fogja bevonzani a nőket. Az önbizalomhiány már a testtartásból és a gesztusokból kitűnik, meg se kell hozzá szólalnunk. Nem keverendő össze a szerénységgel és a visszafogottsággal – utóbbiak pozitív hatással lehetnek bizonyos nőkre.

Ha csak az adott szituációban vagyunk túl idegesek, akkor próbáljunk lazítani, nevessük ki magunkat (de azért ezt se vigyük túlzásba), és inkább kérdezzünk sokat, mint hogy hosszas monológokba bocsátkoznánk zavarunkban. A nők többsége imád önmagáról beszélni, és közben van időnk megismerni, és ettől feloldódni.


5. Hiperkritikus magatartás

Az önbizalomhiány egyik tünete lehet, ha magunk körül mindenkit elkezdünk cikizni. A túlságosan is kritikus hangvétel antipatikussá tesz, ha másokról így beszélünk, akkor róla is hasonlóképpen fogunk nyilatkozni a háta mögött – feltételezi majd a hölgy. Van, aki olyan messzire megy, hogy a randipartnerét kezdi kritizálni, vagy lekezelően beszél vele, hogy ettől önmagát menőbbnek érezze. Nos, ez a viselkedés kifejezetten visszataszító.

A magabiztos férfiak sosem érzik szükségét, hogy másokat ekézzenek, a türelem és az empátia pedig kifejezetten pozitív tulajdonság.


6. A nagyvonalúság hiánya

Akárki akármit mond, egy sóher pasinak sokkal kevesebb esélye van rá, hogy partnert találjon, mint egy olyannak, aki tud nagyvonalú lenni. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, egyszerű gesztusokban megnyilvánulhat a figyelmesség és a laza hozzáállás. Például abban is, hogy nem próbálunk mindjárt első alkalommal eljutni a végsőkig, hanem egy úriemberként visszavonulunk. Sokkal hatásosabb, mint a nyomulás.