Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Meglepetés lánykérés Mahmya-szigetén

Te is azon emberek közé tartozol, akik időben szeretik megtervezni a nyaralást? Idén is kiválasztottál egy szuper helyszínt, pároddal együtt pedig már mindenre felkészültetek, hogy remek időtöltésben legyen majd részetek? Akár régóta vagytok együtt a pároddal, akár csak pár hónapja, de úgy érzed, ő életed nagy szerelme, ne halogasd tovább a lánykérés pillanatát! Kötelező programként iktasd be már most a lánykérést az idei nyaralásotok programjai közé.

Az alábbi videóban szereplő leendő vőlegény, barátai társaságában, az Egyiptomban található csodálatos Mahmya-szigeten kéri meg párja kezét, a fehér homokos part mentén, gyönyörű környezetben, a tenger mellett. A jövendőbeli menyasszonynak még a lélegzete is eláll a gyűrű megpillantásakor, és pár másodpercre úgy tűnik, alig akar hinni a szemének. Egy ilyen csodaszép környezetben történt lánykéréstől bárkinek elállna a lélegzete, nemde?

Nézd meg az alábbi videót és meríts ötletet te is a lánykéréshez!

gyr2

A korábbi lánykérős videókat IDE kattintva nézheted meg!