Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavaszváró programok

Szentendrei Karnevál – Farsangfarka Fesztivál
2019.03.02. – 2019.03.03. @Szentendre, Fő tér

Március első hétvégéjén Szentendre fergeteges karneváli hangulattal búcsúztatja a telet. A Szentendrei Karnevál – Farsangfarka Fesztiválon lesz minden, ami elengedhetetlen a farsangoláshoz: maskarások, szoboremberek, farsangi fánk-különlegességek, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás és gasztronómiai vásár. Ezen a hétvégén utazz el te is Szentendrére és várd a tavasz közeledtét remek programokkal.

A részletekért kattints IDE!

SzentendreiKarneval

 

Élménydús tavasz vár rád is! Találd meg párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

 

Matcha-Mesék, habbal – Kóstoló és Workshop
2019.03.01. @Budapest, Flying Bird Tea House

Március 1-je egy remek dátum: bármilyen is legyen az időjárás, ezt bizony már tavasznak szoktuk hívni. A kizöldülésre ugyan még várni kell, de ezen az estén egy igazán zöld programmal vár bennünket a Flying Bird Tea House. Elmesélik az egyre népszerűbb matcha tea történetét, lesz szó a zöld, habos ital eredetéről, a teacserjék termesztéséről, és a tea feldolgozásáról, híres teaházakról, teáscsészék évszázadok óta változatlan motívumairól is. A legtöbbet mégis a tea elkészítésével, és a kóstolással foglalkozhatunk majd, összehasonlítva az egyes fajtákat, sőt, más, leveles teák is fel fognak bukkanni a kóstoló folyamán. Természetesen nem maradhatnak el a matchával készült édességek, sütemények sem.

A részletekért kattints IDE!

Matcha

 

Hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban
2019.03.01. – 2019.03.31. @Budapest, Alcsúti Arborétum

Várhatóan március elejétől kezdenek igazán nyílni a hóvirágok, az Alcsúti Arborétum ezekben a hetekben rendezi meg a Hóvirágünnepet, amikor 4-5 héten át teljes pompájában csodálhatjuk meg a helyi hóvirágmezőt. Az időjárás függvényében a virágzás időpontja változhat, de az esemény Facebook-oldalán a szervezők folyamatos tájékoztatást adnak. Köszöntsd te is a tavasz hírnökeit ezen a hétvégén az Alcsúti Arborétumban.

A részletekért kattints IDE!

Hovirag

 

Párban jó programot tervezni! Nézz szét legújabb társkeresőink között!

 

Régizene Fesztivál
2019.03.01. – 2019.03.11. @Budapest, Müpa

Az ország egyik legjelentősebb hazai historikus zenei fesztiválja újra különleges koncertekkel repít vissza a régmúltba. Március első napján a kiváló német bariton, Michael Volle és az európai régizene-játék kiemelkedő együttese, az Akademie für Alte Musik Berlin lép színpadra Bach-kantátákból és motettából álló műsorával. A Strasbourgban alapított régizenei együttes, a La Chapelle Rhénan igazi kuriózummal érkezik. Koncertjükön a Bach előtti korszak egyik legnagyobbja, az itthon ritkán műsorra vett szerző, Heinrich Schütz nagyszabású sorozatát, a Dávid zsoltárait hallhatjuk.

A részletekért kattints IDE!

RegizeneFesztival

 

Disznóvágás – Cupákos x First Craft Beer
2019.02.02. – 2019.03.02. @Budapest, FIRST The Craft Beer Co.

Összefogott a Cupákos és a jól ismert kisüzemi főzde, hogy egy össznépi evés-ivással búcsúztassák a telet. A program erősen ajánlott a húsimádó-sörrajongóknak; a First újpesti főzdéjében ugyanis frissen sül majd a malac, azon túl pedig a Cupákos egyéb (hazai Street Food Awards győztes) ételeit is megkóstolhatjátok. Egész nap szól majd a zene, kétóránként pedig a főzdét is bejárhatjátok az ingyenes túrákon.

A részletekért kattints IDE!

Disznovagas

 

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Nézz szét budapesti társkeresőink között!