Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Húsvétváró programok

Húsvét a Várkert Bazárban
2019.04.20. – 2019.04.22. @Budapest, Várkert Bazár

Ha a fővárosban töltenétek a hosszú hétvégét, és szeretnétek elmerülni a húsvéti hangulatban, a Várkert Bazárban kedvetekre válogathattok a programok közül. A szabadtéri színpadon hagyományőrző műsorokat, népzenét, néptáncot láthattok, többek között az Avar Horda, a Free Style Chamber Orchestra és a Debreceni Forgórózsa Táncegyüttes jóvoltából. A vásári színpad egy kicsit rendhagyóbb produkciót kínál: Czinege Tamás, a Gastro-Hack alapítója tart ínycsiklandozó Gastro Show-t a közönségnek.

A részletekért kattints IDE!

VarkertBazar

 

Nagy Budai Húsvéti Vigasságok
2019.04.20. – 2019.04.22. @Budapest, Bikás park

Az ország egyik legnagyobb húsvéti mulatsága kerül megrendezésre Budán, a festői szépségű Bikás Parkban, a 4-es metró állomásánál. A szervezők rengeteg izgalmas programmal készülnek: koncertek, állatsimogató és gasztrosétány is színesíti az ünnepet. A rendezvényen nagy hangsúlyt fektetnek majd a hagyományőrzésre: lesz tojásfestés, locsolkodás, gólyalábasok, artisták és még rengeteg izgalmas program. A rendezvényen felsorakoztatják a legjobb bárányhúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel.

A részletekért kattints IDE!

BikasPark

 

Téged is várnak a húsvéti programok! Ne hagyd ki őket, csak mert nincs párod! Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

 

Hollókői Húsvéti Fesztivál
2019.04.19. – 2019.04.22. @Hollókő

2019. április 19-22. között folyamatos program várja a bájos ékszerdoboz-faluba látogatókat, ahol az Ófalu parasztházai és köves utcája visszarepít minket az időbe. A már négynapos Hollókői Húsvéti Fesztivál a hagyományok és az életöröm ünnepe. Egy hely, amit mindenkinek látnia kell! Gazdag folklórprogram, palóc gasztronómia, népszokások az elmaradhatatlan locsolkodással, koncertek nyújtanak feledhetetlen élményeket a fesztiválra látogatóknak.

A részletekért kattints IDE!

Holloko

 

Fonyódi Kulinária
2019.04.21. @Fonyód, Dísz tér

Húsvétkor ismét kitelepülnek a legjobb éttermek és cukrászdák Fonyód belvárosában, ahol a finom ételek mellett tojásfestés, kreatív műhely és jó hangulat, valamint kiváló borok várják a látogatókat a Dísz téren. Szedd össze a barátaidat és látogassatok el ti is Fonyódra és töltsétek meg közösen a Dísz teret 2019. április 21-én, Húsvét vasárnap.

A részletekért kattints IDE!

FonyodiKulinaria


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra elit társkeresőink között!

IV. Tojás- és Nyúlfutam Siófokon
2019.04.21. @Siófok, Fő tér

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tojás- és Nyúlfutam Siófokon. A rendhagyó rendezvényre a sport és a mozgás iránt érdeklődőket az elmaradhatatlan húsvéti büfével várnak 2019. Húsvét ünnepéhez kapcsolódóan. A tavaszköszöntő eseményre minden futót, kerékpárost, görkorist vagy rollerest várnak. Húzd fel a nyúlcipőt és irány Siófok!

A részletekért kattints IDE!

Nyulfutam.[1]

 

Tavaszköszöntő Húsvét a Skanzenben
2019.04.21. – 2019.04.22. @Szentendre, Skanzen

Hímes tojás és locsolkodás, komatál és locsolóbál, bensőséges ünneplés és tavaszköszöntő virgonckodás, nyuszi a tanyán és nyuszi a kézműves udvarban – mindezekkel a szentendrei Skanzenben várják a betérő vendégeket. A régi, falusi húsvétokat felidéző színes programokat az idén bárányszépségverseny is gazdagítja, a koncertek sorát pedig a Kaláka együttes zárja.

A részletekért kattints IDE!

Skanzen.[1]

 

Legyen részed mesebeli kalandokban egy hozzád hasonló érdeklődésű társ oldalán! Nézd meg online lévő társkeresőinket!