Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nem bántam meg, hogy a Randivonalon ismerkedtem

Az alábbi történetet Edit küldte nekünk, aki megtalálta párját az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Editnek hívnak, és nagyon boldog vagyok, hogy nálatok megtaláltam azt a férfit, akire mindig is vágytam. Én egy válófélben lévő, 3 gyerekes anyuka vagyok, másfél éve pedig külön élek a férjemtől. Mindig is reménykedtem benne, hogy egyszer az életben még boldog lehetek valakivel. Bíztam benne, hogy még ha nehéz is három gyerekkel társat találni, aki így elfogad a három gyermekemmel együtt, sikerül majd megtalálnom a társam. Testvérem is a Randivonalon ismerkedett anno, nekik 3 gyermekük van, és 16 éve vannak együtt. Részben ez is erőt adott ahhoz, hogy online próbáljak ismerkedni.

FB_IMG_15494340606927471

Az oldalon nézelődve, próbáltam olyan férfit találni, akinek ugyanúgy van gyermeke, mint nekem. Pár hónapig voltam fönt a Randivonalon, de mivel ez idő alatt nem igazán találkoztam hozzám illő férfiakkal, már terveztem az előfizetésem megszűntetését. Viszont a Randivonal előfizetése automatikusan megújult, így tovább használtam az oldal szolgáltatásait, amit így utólag egyáltalán nem bántam meg, mivel ezután ismertem meg a szerelmemet, Tibit. Ha nem újult volna meg az előfizetésem, akkor Tibit sem ismertem volna meg. :) Tibi akkor már kb. egy éve volt fönt a Randivonalon, de ez idő alatt ő sem talált olyan nőt, akivel el tudta volna képzelni a jövőjét. Hasonlóan hozzám, neki is van két gyermeke, két kislány, és ő is elvált.

IMG_20190202_120146
Én soha nem kezdeményeztem beszélgetést az oldalon, de amint Tibi látta, hogy megnéztem az adatlapját, rögtön írt nekem, majd elkezdtünk egymással levelezni. Nem húztuk sokáig a levelezgetést, pár napra a megismerkedésünk után máris randiztunk, január 19-én először. Annyira jól sikerült az első randi, és annyira klaffolt közöttünk minden, hogy úgy éreztük, már évek óta ismerjük egymást. Randi után, másnap Tibi már meg is látogatott, megismerte a 3 gyermekemet, akiket azóta is nagyon kedvel. Most pedig már az összeköltözést tervezzük.

FB_IMG_15494340747417158
Tibi pont olyan, mint én, pont az a férfi, akit kerestem. Nagyon örülök, hogy a Randivonalon ismerkedtem és megtaláltam Tibit. Kimondhatatlanul boldog vagyok, és szerelmes így 40 évesen is. :)

IMG_20190209_154855
 Edit