Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Új esély a szerelemre

Az alábbi történetet Peti és Vivi küldte, akik a Duals Társkeresővel közösen szervezett Biztosrandi programon találtak egymásra. A történetüket Bánitzky Kata, a Duals Társkereső vezetője osztotta meg velünk.

Idén, amint lehetőségünk lesz, ismét fogunk szervezni a Duals Társkeresővel közösen programokat, ezért ha szeretnél értesülni a rendezvényekről, regisztrálj a Randivonalra és iratkozz fel a hírleveleinkre. Ha pedig már sikerrel jártál a társkeresésben, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Kedves Kata!

Ma meglepett a párom a könyveddel, sőt, felolvasást kért tőlem összekuckózva. :)

Ez csupán azért lehet értékes infó számodra, mert a 2020. októberi Rám-szakadék túrán találkoztunk...mint ég és föld... :D

2020. októberben, hirtelen felbuzdulásból, komfortzónámból kilépve, az esélytelenek higgadt önuralmával érkeztem a kirándulásra, szeretek túrázni, gondoltam nagy baj nem lehet, ha csapattal teszem ezt és nem egyedül. :)

39 éves vagyok, idén inkább 40, Peti pedig 33 éves lesz...először emiatt gondoltam esélytelennek a dolgot, de kedves volt, úriember és kitartó, hát megengedtem magamnak, hogy nyitott maradjak irányába.

Teljesen “más” karakter, mint anno, az “újrakódolásom” előtt begyűjtött tapasztalataim alanyai.

Nem véletlenül voltam egyedül sokáig, nagyanyám-édesanyám mintájára harcos üzletasszonyként...

Peti 33 éves kora ellenére elvált (nem az ő hibájából), teljesen önálló, határozott, kitartó és legfőképpen megbízható és abszolút hűséges férfi, nagy betűs, ráadásul 180 cm felett van, szóval kész főnyeremény...amit persze azonnal nem láttam meg benne a rég múlt félelmei miatt...

...de örülök, hogy adtam esélyt magamnak a boldogságra, szegény kapta a méréseket rendesen, de állja a sarat és legény a gáton ízig-vérig. (Nagyon sok korombéli férfiről ezt egyáltalán nem mondhattam el.)

Nyilván nem volt zökkenőmentes az ismerkedésünk, de mára már egyre laposabbak azok a hullámok és hosszabbak a feszített víztükrös időszakok.
Ma már a családtervezés szakaszban tartunk, mert én a korom miatt eléggé megérettem rá, ő pedig már rég szeretett volna a volt feleségével is, de egészségügyi okok miatt ott nem sikerült.

Ez csak a mi rövidke sztorink, mellékelek egy viszonylag friss közös fotót, ha gondoljátok, hozzájárulunk a sztori és a képünk, nevünk megosztásához. :)

Hálás köszönettel a lehetőség megteremtéséért, munkádért/munkátokért!

image001

Peti és Vivi