Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Megtaláltam a másik felemet

                    
Az alábbi történetet Szilvia küldte nekünk, aki megtalálta párját az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Kedves Randivonal!

Szeretném elmesélni a történetünket, hogyan találtunk egymásra. Sok sikertelen levél és próbálkozás után jött össze mindkettőnk számára a másik megtalálása.

2018. augusztus 5.-én írt rám először Bálint, és a képe alapján nagyon szimpatikus volt. Egy hétre rá találkoztunk, egy közös ebéd erejéig, ami szerencsére jól sikerült. Mivel én Zalaegerszegen laktam a munkám miatt, ő meg Nagykanizsán, így az elején ritkán találkoztunk. De beláttuk ez így nem mehet sokáig…

Novemberben otthagytam Zalaegerszeget, majd megpróbáltuk az összeköltözést. Sokan óva intettek minket, de bebizonyítottuk, hogy mi összetartozunk.

2020. márciusában megkérte a kezemet, és a karantén ellenére megszerveztük az esküvőt.  Nem volt kérdéses, hogy 2020. különleges év lett a koronavírus miatt, de nekünk az esküvőnk miatt lett a legemlékezetesebb.

IMG_0273
2020. október 24.-én kimondtuk a boldogító igent Isten szent színe előtt, és egy szűk lagzit is tartottunk. :-)

A jó Isten áldása velünk van, ő hozott össze minket és tart össze most is jóban-rosszban. :-)

Bálint visszaemlékezése alapján, ő már az első találkozásunkkor tudta, én lehetek az igazi. Nekem kicsit több idő kellett, hiszem megérte őrá várni.

Tanácsom a most kereső fiataloknak/ középkorúaknak/ időseknek: Ne adjátok fel, a sok nemleges válasz, félresikerült levelezések ellenére is. Legyetek türelmesek és adjatok esélyt mindenkinek. :-)

Szilvia