Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ha kitartó vagy, sikerülni fog!

Az alábbi történetet Móni és Zsolti küldte nekünk, akik megtalálták egymást az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Kedves Randivonal,

2021. január elején kezdtünk el ismerkedni a Randivonalon. Néhány levélváltást követően hamar sor került az első találkozónkra, ahol kölcsönösen szimpatikusak voltunk egymásnak.  Mindketten próbálkoztunk már egy ideje hozzánk illő társat találni, és végre itt sikerült! Szeptemberben volt az esküvőnk, decemberben pedig megszületik közös gyermekünk, akire már mindketten nagyon vártunk, vágytunk.

Minden társkeresőnek azt kívánjuk, hogy ne adják fel a próbálkozást, mert anélkül nem fogják megtalálni azt a partnert, aki megfelelő társuk lehet az életben, akivel boldoggá válhatnak a szürke hétköznapok is. Lehet, hogy nem elsőre találod meg az Igazit, de ha kitartó vagy, sikerülni fog.

Köszönjük Randivonal!

Monika

Móni & Zsolti