Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Pártalálás járványidőszakban

Az alábbi történetet József küldte nekünk, aki megtalálta párját az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!

Kedves Randivonal,

A Randivonalnak köszönhetően öt hónapja megismertem egy kedves hölgyet, Mariannt, akit első pillantásra megkedveltem. Megismerkedésünk óta egyre szorosabb kapcsolatba kerültünk egymással, és mivel a járványhelyzet miatt még személyesen nem tudtunk találkozni, egyelőre csak interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot.

Mariann kedves és intelligens, akivel nagyon jókat tudunk beszélgetni. Közös tervünk, hogy 2021 nyarán személyesen is találkozzunk, reméljük, hogy lehetőségünk lesz rá a koronavírus járvánnyal járó korlátozások ellenére is. A nyári találkozásunkra egy nem mindennapi meglepetéssel is készülök, remélem Mariann is örülni fog neki!

Minden társkeresőnek ajánlom a Randivonalat, mert tapasztalatom szerint sok hölgy felhasználó van az oldalon, így könnyen lehet ismerkedni olyan hölgyekkel, akik szimpatikusak.

Ezúttal is szeretném megköszönni a Randivonalnak, hogy segített megtalálni a kedvesemet!

143690584_464522447884944_5783945649182748404_n

József