Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Így hozd ki a legtöbbet a netes társkeresésből

A netes társkeresés megsokszorozza a pártalálási esélyeinket, és egy szuper eszköz, amit meg kell tanulnunk helyesen használni. Sajnos sokan az első kudarcok után feladják, mert eszükbe sem jut, hogy ennek is megvannak a maga fortélyai. Ha ezeket nem ismerjük, gyakrabban ér minket kudarc, és elmegy a kedvünk az egésztől. Pedig az eszköz jó, csak meg kell tanulni jól használni!

Kell egy jó regisztrációs lap

Ez az alap, ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legrészletesebben és legőszintébben töltsd ki a kérdőívet, amit a gép dob! Hazudni fölösleges, hiszen legkésőbb a személyes találkozón úgyis kiderül minden. Nem jó alap egy kapcsolathoz, ha hazugsággal indítasz.

Nagyon fontos, hogy érdekesen mutasd be magadat! Ne érd be egy sablonos idézettel! Írj arról, hogy miféle tevékenységekhez, hobbikhoz, élethez keresel társat! Írd le részletesen azt is, hogy kit keresel! Ha tartós kapcsolat reményében regisztráltál, akkor ne szégyelld leírni! Legyél vicces, szellemes, és írj magadról valami olyan érdekességet, ami további kérdéseket generál!

 

Kezdeményezz bátran!

Ne várd meg, hogy neked írjanak! Nőként is nyugodtan ráírhatsz azokra, akik tetszenek neked, hiszen ezért vagy itt, ezért fizetsz. Nem csak a pasik joga a kezdeményezés! Nem elég, ha megbököd vagy “kedvenceled” a másikat! Sokkal tisztább, világosabb, ha írsz neki egy levelet, amiben röviden bemutatkozol, és érdeklődsz a másik iránt. Nem javaslom, hogy ugyanazt a sablon-levelet küldd el mindenkinek. Legyél egyéni, érdekes, figyelemfelkeltő, és kérdezz!

 

Ne cseteljetek hosszan!

Gyakori, hogy többhetes lelkes csetelés után, amikor végre testközelbe kerültök egymással, az eredmény: ellenszenv első látásra. Ráadásul a kutatások szerint minél tovább leveleztek, annál nagyobb az esélye, hogy csalódni fogsz a személyes találkozón. A hosszú ideig építgetett légváratok a találkozó első három másodpercében ki fog pukkadni, te pedig csalódott leszel, és bánni fogod, hogy ennyi időt, energiát tettél ebbe. 2-3 ilyen hosszú csetelés, csalódás, és feladod az egész társkeresést.

Törekedj arra, hogy a kapcsolatfelvétel után minél hamarabb videócseteljetek vagy találkozzatok személyesen!

 

Adj második, harmadik esélyt!

Sokan abban hisznek, hogy majd az első találkozón kialakul a „kémia”.  Néha van ilyen, de egészen biztos, hogy nem minden szerelem indul így. Erre várni balgaság és önbecsapás. A “kémia” hiánya az első találkozón még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem találtuk meg az Igazit. A kémia hiánya semmit nem árul el a kapcsolat lehetséges kimeneteléről.

Gondolj bele! Lehet, hogy épp a potenciális Igazidat utasítod vissza pusztán azért, mert abban hiszel, hogy a szerelemnek első látásra kell bekövetkeznie. Azt javaslom, hogy ha nem ellenszenves az illető, és szívesen töltesz idő a társaságában, adjál neki második, harmadik esélyt! Ha a harmadik randin sem érzel semmiféle késztetést arra, hogy megcsókold a reménybeli párodat, akkor erre valószínűleg hiába vársz, köszönj el tőle udvariasan.

 

Legyen valaki, aki erősít!

A neten randizni kockázatos és néha fájdalmas. Rengeteg frusztrációval, csalódással, szomorúsággal jár. Egyetlen társkereső sem úszhatja meg, hogy ne kerüljön az útjába egy-két nagyon sérült ember. Az is biztos, hogy lesz olyan, aki neked tetszeni fog, te viszont nem jössz be neki. Éppen ezért fontos, hogy amikor aktívan társkeresőzöl, legyen melletted egy olyan jóbarát, coach aki támaszt nyújt a szomorúság, elkeseredés nehéz pillanataiban.

 

Ha szeretnéd a lehető leghamarabb megtalálni a társadat, kattints a linkre és nézd meg a Társtaláló expedíció videóit!

Ha inkább személyes segítségre van szükséged, gyere el egy társkereső coachingra!


Jánosi Valéria, mentálhigiénés szakember, coach és mediátor

https://mukodoparkapcsolat.hu/