Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Kerékpártúra a Tisza-tó körül!

Az elmúlt években a Biztosrandi nagy sikerrel szervezte kerékpáros programjait, idén pedig egy újdonsággal is előrukkoltak e műfajban, így esett hát választásuk a Tisza-tó környékére, mely páratlan szépségével egész biztosan Téged is le fog nyűgözni. 2022. május 21-én várunk szeretettel ezen a vadonatúj biciklitúrán, a Biztosrandi szervezésében!

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, környékén gyönyörű és természetes vadvízi világgal. Számtalan erdős sziget, holtág, csatorna és nádas kínál otthont védett madarak és emlősök sokaságának. A tavat szegélyező gyönyörű galériaerdők védett természeti értéket képeznek, a Hortobágyi Nemzeti Park védelmét élvező Tisza-tó az UNESCO-világörökség része. A tó körül az elmúlt években rohamosan fejlődött a kerékpáros infrastruktúra, s a 2020-ban átadott kerékpáros híd megépítése óta ez a kör egyben Magyarország talán legjobb és legbiztonságosabb kerékpárútja.

Találkozó:

2022.05.21. 9:30, Madárpart Pihenő, Kölcsönző és Kemping (Poroszló, Szarka rámpa 1.)

20220511

Tipp:
 
Ha netalántán:
- nincs kerékpárod
- van kerékpárod, de nem tudod megoldani a szállítását, mert mondjuk még nem érezted a hívást, hogy beinvesztálj egy kerékpárhordozóba és
- az autódba is csak dirib-darabjaira szedve, vagy egészben, de nagy nehézségek árán préselnéd be...
… nos, ez esetben is érdemes velünk tartanod!

Találkozási helyszínünknek ugyanis épp a környék egyik legjobb kerékpárkölcsönzőjét választottuk, így csak az utazásodról kellene gondoskodnod. Pontosabban még arról sem, hiszen igény szerint összeszervezzük a társaságot. 
Ha szereted a természet színét, illatát, energiáját két keréken habzsolni, itt a helyed csapatunkban!
 
Ha kerékpárt kölcsönöznél, kérjük, előre egyeztess a helyszínnel. További információk ITT.
 
A táv, melyet megteszünk, kb. 65 km. Kényelmes tempóval fogunk haladni a tó körül, igény szerint közbeiktatva pihenőket. 

Útközben megebédelünk egy kellemes, helyi büfében. A program pedig kb. 17 óráig tart tempótól és hangulattól függően.

Felhívjuk figyelmed, hogy a kerékpártúrán a részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges, melynek díja 3.990 Ft. Részvételi díj vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.
 
A program ára tartalmazza:
- társaság összeszervezését igény szerint
- túravezetést
- egész napos programot
 
Az ár nem tartalmazza:
- útiköltséget
- egyéni étkezést
 
Amit célszerű magaddal hoznod:
- mindenekelőtt kiváló állapotú kerékpárod

Gyere és tarts velünk Te is Tisza-tó kerülő kerékpártúránkon!