Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Kora őszi gasztronómiai programajánló

26. Budapest Borfesztivál
2017.09.07-10. @Budapest, Budavári Palota

Huszonhatodszor nyitja meg kapuit 2017. szeptember 7-10. között Európa legszebb borfesztiválja, a Budapest Borfesztivál. Rendületlenül a Budai Várban, a főváros legimpozánsabb panorámáját élvezve kóstolhatják meg a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. A bor és kultúra találkozásának legnagyobb ünnepén a színvonalas szakmai programokat idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata teszi még izgalmasabbá: számos népszerű előadó és fiatal tehetség teszik felejthetetlenné az indián nyár első napjait.

A részletekért kattints IDE!

Borfesztival

 

Miskolci Sörfesztivál
2017.09.08-10. @Miskolc, Népkert

Idén is megrendezésre kerül a Miskolci Sörfesztivál szeptember 8-10-ig Miskolcon a Népkertben. Közel 70.000 látogató, több mint 40 zenekar 3 színpadon és 110 féle sör a tavalyi fesztivál számokban. Idén sem lesz ez másképp, fellép többek között: Vengaboys, Kowalsky meg a Vega, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Honeybeast, Punnany Mastiff, Dj Dominic, Csordás Tibi, Kefir, Zoltán Erika, R-GO, Ocho Macho, Dér Heni, Tolvai Reni, Bereczki Zoltán, Wolf Kati, Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, Roy és Ádám, Bestiák Miss Beevel, Irigy Hónaljmirigy, és még sokan mások.

A részletekért kattints IDE!

Sorfesztival.[2]

 

Bókay-kerti napok – Csülökfesztivál
2017.09.08-09. @Budapest, Bókay-kert

Két színpadon rengeteg sztárfellépő és program várja a vendégeket az idei Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján szeptember 8-án és 9-én. Egy helyen élvezhetjük a slágereket és a sláger ételeket. Az esemény főzőversenyén rengeteg csülkös étel készül majd, az idei programsorozatban kiemelt szerepet kap ez a sokféleképpen elkészíthető disznó-testrész. Szeptember 9-én 70 csapat három kategóriában – bográcsos, grill és csülök – mérheti össze főzőtudását a Bókay-kertben. Az eseménysorozatot sztárfellépők, koncertek, továbbá gyermek- és felnőtt programok fogják még emlékezetesebbé tenni.

A részletekért kattints IDE!

Csulokfesztival


Szolnoki Gulyásfesztivál

2017.09.08-10. @Szolnok, Tiszaliget

A gulyás az Alföld egyik legjellegzetesebb eledele. Főzőversenyek és egyéb színes programok várják az érdeklődőket szeptember második hétvégéjén Szolnokon. A szervezők célja a magyar gulyás étel imázsának megőrzése, bemutatása. A fesztiválon fontos szakmai szempont, hogy nemcsak a főzőcsapatok és baráti körük igényeit elégítsék ki a szervezők, hanem a látogatóként érkezőkét is. Ezért szerveznek színpadi programokat, hagyományőrző kézműves sort és bemutatókat a tájegységek étel-ital kínálatából.

A részletekért kattints IDE!

Gulyasfesztival

 

New Version Fest & Street Food Fesztivál
2017.09.09. @Gyöngyös, Barátok tere 3.

New Version Fest & Street Food Fesztivál lesz 2017. szeptember 9-én Gyöngyösön. Zene és tánc újragondolva és hangszerelve, mellé kiváló streetfood ételek a Barátok terén. A fesztivál stratégiai célja, amit a szlogenük is kifejez: érték, hagyomány, élmény. A szervezők össze szeretnék házasítani az újat és régit, amiből születik egy teljesen új verzió, éppen ezért várják kísérletező kedvű zenészek és táncosok jelentkezését, akik már meglévő szerzeményeket gondolnak újra, hangszerelnek át saját stílusukra. A megszülető remaikeket és új koreográfiákat szeptember 9-én láthatja a nagyközönség a Barátok terén felállított színpadon. Este pedig meglepetés koncert várja a fiatalokat az épületben.

A részletekért kattints IDE!

StreetFood

 

XX. Szarvasi Szilvanapok
2017.09.08-10. @Szarvas

A szarvasi Szilvanap a hagyományok jegyében vonultatja fel a nagyanyáink receptje alapján készült szilvás ételeket, italokat - szilvásgombóc, szilvalekvár, aszalt szilva, cibere, szilvalekváros derelye, házi főzésű szilvapálinka. A rendezvény idén sem belépődíjas, a program rendkívül sok érdekességet tartogat. A gasztronómiai programok mellett több helyszínen neves fellépők szórakoztatják a vásári forgatagban elfáradt vendégeket.

A részletekért kattints IDE!

Szilvanapok