Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nem csak a húszéveseké a világ...

Az alábbi történetet Éva küldte nekünk, aki lelki társa talált az oldalon. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!


A hatvanasok is lehetnek derűsek, optimisták, vidámak... és friss házasok…
 
Egy éve, hogy rövid levélkét kaptam Zolitól, hogy szeretne velem megismerkedni. Gondoltam, nincs veszíteni valónk, miért ne találkozhatnánk. Legfeljebb beszélgetünk egy jót. Ma már egyikünk sem emlékszik, hogy mit is akartunk "általában".
 
Ott és akkor a Tesco kávézójában két nagyon nyitott és kiváncsi ember fektette le az alapszabályokat. Az első randit gyorsan második, majd harmadik követte... Megtehettük, már mindketten nyugdíjasok  voltunk. Sokszor emlegetjük, hogy életünkben először mindenre van elég időnk.
 
A randevúkból elég hamar vonzalom, a vonzalomból szerelem és kölcsönös tisztelet bontakozott ki. Zoli egyre gyakrabban mondogatta, hogy december 1-ig nősülni akar... Én nem terveztem házasságot, úgy gondoltam, hogy az érzelmeim nem lesznek se mélyebbek, se nagyobbak... Azt kérdezte, hogy akkor "miért épp azt a kicsi papírt tagadod meg tőlem?"
 
Meggyőzött... Az esküvőnk szeptember 17-én volt... A mini lagzit a testvérem szervezte, főzte az ebédet, sütötte a tortát... Szép nap volt, amire jó lesz emlékezni, ha még ennél is idősebbek leszünk.

044
Már régen az a véleményem, hogy kétszer lehetünk feltétel nélkül szerelmesek: amikor MÉG nincs és amikor MÁR nincs mit veszíteni. Mi előitéletek és magas elvárások nélkül, kiváncsian ültünk le ismerkedni. Azzal a biztos tudattal, hogy valószínüleg ez lesz életünkben az utolsó esély, hogy találkozhassunk valakivel, aki talán végigkíséri az életünket.
 
Nem vagyunk egyformák, néha hangos és viharos az összecsiszolódás, de minden pillanatban tudjuk, hogy végtelen kegyelemben van részünk és rajtunk múlik, hogyan éljük az előttünk álló éveket.
 
Azt kívánjuk minden 60+ korú társkeresőnek, hogy tartson ki, járjon nyitott szemmel és nyitott szívvel, hisz bármelyik pillanatban szembe jöhet valaki, akit marasztalni szeretne.
 
Sok sikert kívánunk,
Éva és Zoli