Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Romantikázzatok a szabadban

Romantika Ünnep Gyömrőn

Ha mindketten menthetetlenül romantikus alkatok vagytok, akkor a gyömrői Romantika Ünnepét nektek találták ki! Idén második alkalommal rendezik meg hazánkban a csoportos házasságkötést, ahol egyszerre sok-sok szerelmes pár mondja majd ki a boldogító igent. Ha ez nektek még túl korai, nézzétek meg az erkélyjelent-versenyt, ahol Shakespeare híres szavait szavalják a szerelmesek. 20 helyszín és több mint 50 ingyenes program vár benneteket Gyömrőn!


Szeretnél már te is az igazi társ oldalán romantikázni? Nézz szét diplomás társkeresőink között!

 

Belvárosi Főutca Fesztivál

2014.05.22-2014.05.25

Itt a jó idő, minek kuksolnátok egy étterem sötét homályában, ha a szabadban jobbnál jobb zenéket és érdekes programokat is élvezhettek közösen.  A budapesti Belvárosi Főutca Fesztiválon mindenkinek készülnek programokkal, előadásokkal. Lesz könnyűzenei és világzenei színpad, jazz színpad és gyerekszínpad is, így mindenki megtalálja majd a kedvéhez és ízléséhez leginkább passzoló programot. Látogassatok ki Ti is, ez egy remek hely az ismerkedésre.

 

 

Paleo Fesztivál

2014.05.24

Kedvesed odafigyel az alakjára? Szerettek jókat enni, de sehol sem találtok olyan helyet, ahol mindezt büntetlenül megtehetitek? Vagy csak szeretnétek jobban megismerni ezt az étkezési formát? Akkor ezen a szombaton mindenképpen látogassatok el a Mom Kulturális Központba, ahol finomabbnál finomabb paleo ételeket, édességeket és fagylaltokat kóstolhattok meg anélkül, hogy izgulnotok kéne a kalóriák miatt.

Koncertek és gasztro élmények várnak rád is! Nincs kivel elmenned? Ismerkedj éppen online társkeresőink között!

 

Ingyenes Quimby koncert

2014.05.25

A nyári szezon kezdetén ingyenes koncerttel lepi meg rajongóit a Quimby a Budapest Parkban. Szabadtéren kellemes zene, így a siker garantált. Bár első randinak nem a legjobb, de a koncert után, a zenétől ellazulva is kellemesen elbeszélgethettek egymással. Érdemes időben érkezni és előre kinyomtatni a belépéshez szükséges „jegyet”, hiszen rengeteg rajongó fog ellátogatni a koncertre.

 

 

Viva la Musica

2014.05.23. 18:00

Ha rajongtok a komolyzenéért, akkor péntek este irány Hévíz, ahol a Református Templomban ingyen élvezhetitek az egész estét műsort. A legszebb, legromantikusabb dallamokat olyan művészek előadásában hallhatjátok, mint Duo Venite és Tokodi Gábor lantművész. Ezt a programot nem érdemes kihagyni egyetlen komolyzene kedvelőnek sem.