Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Strand, hal és boros rendezvények a nyár kedvelőinek

Strandok Éjszakája 2017
2017.07.28-29. @Budapest, Aquaworld Resort Budapest

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal hirdetik meg a Strandok Éjszakáját 2017. július 28-án. Egész éjszaka programokkal várják az éjjeli fürdőzéssel egybekötött bulizásra vágyókat már 21:00-tól. Lesz többek között dj, lézershow, tűzzsonglőrök és szaunaszeánszok is.

Aquaworld

Légy te is ott a legjobb nyári programokon! Nincs kivel elmenned? Nézd meg fényképes társkeresőinket!


Borpart és Fröccs Feszt

2017.07.28. – 2017.08.06. @Siófok, Fő tér

A töretlen sikerű Borpart és Fröccs Feszt idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Siófokon. A balatoni borok legjavát felsorakoztató fesztivál méltán sorolható a város legnépszerűbb nyári programjai közé. A tíznapos rendezvénysorozat a "helyi zenekarok - balatoni borok” szellemiségében telik, ahová a városlakók mellett a turisták is örömmel ellátogatnak. Tíz napon át színvonalas előadások, koncertek szórakoztatják a közönséget az esti órákban Siófok Fő terén, mialatt sátorról sátorra járva lehetőség lesz végigkóstolni a környék legfinomabb borait. A kínálatot borhoz illő ételkülönlegességek, sajtok, aszalt gyümölcsök, lepények teszik különlegessé.

Froccsfeszt

Ütős Fesztivál
2017.07.28-30. @Agárd, Szabadstrand

Buli, fergeteg, ritmus, pár nap mosoly. Mindehhez a szervezők olyan fellépőket, programelemeket kerestek, akik ütős (és persze minden más) hangszereikkel ezt a világzenei forgatagot megteremtik. A fesztivál vendége lesz első külföldi formációként a máltai Tribali, a hazaiak közül az Ataru, a Meszecsinka, a friss DaWhy, és helyi erőként a Kongattack. Lesz Beatbox, haka, öröm és transzdobolás, interaktív dobtér, hangszerkészítése és rengeteg meglepetés.

Utosfesztival

 

Fonyódi Hal és Petyek Napok
2017.07.28-30. @Fonyód, Kikötő

A Fonyódi Nyár programsorozat keretein belül idén is megrendezésre kerül Fonyódon a Hal és Petyek napok rendezvény, mely 2017. július 28-30. között várja a gasztronómia, a kultúra és a zene iránt érdeklődőket. Hogy mi is az a Petyek??? A Petyek egy olyan fonyódi halászlé, amit igen speciális módon készítenek el 3 féle halból. A titkos főzet Farkas József receptúrája alapján készül, aki 1952 óta készíti így az egyedi ételt, a Petyeket. Ezenkívül a fesztivál mindhárom napján rengeteg féle balatoni halételt lehet kóstolni.

HalesPetyekNapok

Szeretnél te is részt venni a fesztiválforgatagban, de nincs kivel? Nézd meg új társkeresőinket!


Vonyarci Boros Forgatag

2017.07.26-30. @ Vonyarcvashegy, Kossuth utcai rendezvénytér

A zamatos borok, ízletes falatok, kézműves kirakódóvásár, gyermek-foglalkoztató mellett változatos szórakoztató műsorok is várják a XXIV. Vonyarci Boros Forgatagra látogatókat öt napon át Vonyarcvashegyen a Kossuth utca végénél kialakított rendezvénytéren.

Bor

 

XVIII. Középkori Forgatag a Diósgyőri Várban és a Lovagi Tornák Terén
2017.07.29-30. @Miskolc, Diósgyőri vár, Lovagi Tornák Tere

Legnagyobb történelmi játékaira készül a Diósgyőri vár 2017. július 29-30-án. A XVIII. Középkori Forgatagon a várjátékok kedvelői sok újdonságra, valósághű viadalokra és mulatságra számíthatnak középkori módra! A Diósgyőri vár ezen a hétvégén egy nyüzsgő középkori udvarrá változik, a Lovagi Tornák Terén pedig izgalmas lovagi előadásokat láthatnak, amelyen a harc „első vérig” zajlik.

Diosgyoriforgatag


Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!