Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Fröccs, lángos és jazz programok mindenkinek

II. Fröccs és Lángos Fesztivál
2017.08.04-06. @Budapest, Kincsem Park

A tavalyi első Fröccs & Lángos Fesztivál sikere nyomán nem is meglepő, hogy idén újra egy hétvégén keresztül halmozottan is hódolhatunk kedvenc szabadidős nyári tevékenységünknek, a fröccs és lángos fogyasztásnak. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén nagyobb helyszínen, a Kincsem Park területén kap helyet a fesztivál. Az események főszereplői, a gasztroélmények mellett levezetésképp számos program közül szemezgethetünk. Lesz például lóverseny, agárverseny, gyerekprogramok, épített játszótér, Dj programok, vásár, póni lovaglás és hintó kiállítás is.

A részletekért kattints IDE!

Langosfeszt

 

Debreceni Bor- és Jazznapok
2017.08.03-06. @Debrecen, Nagyerdő

Az észak-alföldi régió legrangosabb borfesztiválján 16 borvidék 60-70 családi borászatának borait ízlelhetik az érdeklődők, de lehet gyümölcsborokat, pálinkákat és pezsgőket is kóstolni. Az italok mellé a hagyományos magyar konyha ételeit, minőségi házi sajtokat kínálnak. Debrecen egykori szőlőskertje, az Érmellék is újra bemutatkozik. Három jazz-színpadon, több mint 40 jazzformáció gondoskodik a hangulatról, esténként pedig 9 órától jazzmozi várja az érdeklődőket a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

A részletekért kattints IDE!

Debreceniborjazz

 

Zamárdi Gasztro- és Utcza Fesztivál
2017.08.03-06. @Zamárdi, Szabadstrand

Augusztus első hétvégéjén, immár második alkalommal kerekedik igazi zenei és gasztronómiai kavalkád Zamárdiban, közvetlenül a Balaton-parton. Négy napon át utcazenészek, koncertek, street food autók, kézműves sörök és a Balaton legjobb borai lesznek a főszerepben a Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon!

A részletekért kattints IDE!

Gasztroutczafeszt

Paloznaki Jazz Piknik
2017.08.03-05. @Paloznak, Homola Pincészet

A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknikhangulatra, színvonalas gasztronómiai kínálatra és első osztályú előadókra számíthatnak a látogatók. A 400 lakosú falu - Füredről csak 10 perc autóval - ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

A részletekért kattints IDE!

Jazzpiknik

 

FEZEN Fesztivál
2017.08.02-05. @Székesfehérvár, MÁV Pálya

A FEZEN Fesztivál idén is 4 napon keresztül várja a fesztiválozókat a MÁV-pályán. A Scooter is érkezik a jubileumi FEZEN Fesztiválra, így teljes a nemzetközi fellépői lista. H.P. Baxxter alakulata olyan fellépőkhöz csatlakozik, mint Alice Cooper, Shaggy, a The Offspring, a House Of Pain, a Tankcsapda, a Halott Pénz, … és még hosszasan sorolhatnánk a 20 éves fehérvári fesztiválra érkezők névsorát.

A részletekért kattints IDE!

Fezen