Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Szerelem változókorban (X) máj13

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Szerelem változókorban (X)

Gyerekeim még kisiskolás korúak voltak, amikor egyedül maradtam velük. A válásomat nem részletezném, elvégre semelyik fél számára nem volt sikertörténet. Mindenesetre küzdelmes évek következtek, és szinte csak a fiam diplomaosztóján döbbentem rá, hogy nemsokára valóban egyedül fogok maradni. Hiszen a gyerekek kirepülnek a fészekből, mennek a maguk útján, én meg majd csak várhatom, hogy megszólaljon a telefon vagy a csengő.


Nem akartam a mártír anya szerepét alakítani, és persze a gyerekeim is noszogattak, hogy keressek magamnak valakit. Rászántam hát magam az internetes társkeresésre. Bálint nálam 8 évvel volt idősebb, és már a bemutatkozó profilját is felettébb érdekesnek, szellemesnek találtam. Levelezni kezdtünk, és kiderült, rendkívül hasonlóan gondolkodunk az életről. Az első találkozásunk mégsem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Aznap már reggeltől fogva nyűgös és ingerült voltam, folyton kivert a veríték, délutánra pedig a fejem is megfájdult. A randevún szinte csepegett a hajamból az izzadtság, a nyakam és a fejem a legváratlanabb pillanatokban volt képes kivörösödni. Bálint kérdéseire is idegesen, feszülten válaszolgattam. Akkor azt gondoltam, az egésznek a randi miatti izgalom az oka. Ám ugyanezt éreztem másnap, harmadnap, sőt, egész héten. Végül már nemcsak nappal, hanem éjjel is rám tört a forróság, ettől persze aludni sem bírtam. Felhívtam egy barátnőmet, hogy elpanaszoljam neki ezt az egészet, mire ő csak annyit mondott: 
„Üdv a klubban!” Mármint a klimaxos – avagy szebben kifejezve a változókorú – nők klubjában…

Teljesen összeomlottam. Hát minek keresek én társat pont most, amikor a kapu éppen becsukódik? A barátnőm viszont megnyugtatott. „Ne hidd, hogy emiatt le kellene húznod a redőnyt! Neked is segíthet a Remifemin Plus tabletta, amit én is szedek. Két gyógynövény kombinációját tartalmazza, teljesen hormonmentes gyógyszer, és recept nélkül kapható. Nekem már alig vannak hőhullámaim és már újra  jól alszom. Orbáncfű van benne, aminek köszönhetően a hangulatom is remek!”


Kuncogva tette hozzá: „Ha mégis összejönnél a deres hajú hercegeddel, akkor készülj fel jó időben, mert a mi korunkban sajnos a hüvelyszárazság is nehézségeket okozhat! Szerencsére erre is van hormonmentes segítség. Nekem remekül bevált a Cikatridina hüvelykúp
A benne lévő hialuronsav és a gyógynövényi hatóanyagok újra feltöltik nedvességgel a szöveteket, emellett gyulladáscsökkentő, regeneráló hatásúak.” 
A történet nem ért véget. Hiszem, hogy még sok boldog év áll előttünk Bálinttal, aki azóta is, immár másfél éve a párom. Úgyhogy ma már csak nevetünk, ha felidézzük azt a kissé félresikerült első randevút...!

 
  (PROMÓCIÓ)


Kíváncsi vagy rá, hogy az általad megélt tünetek milyen kezelést igényelnek? Töltsd ki ingyenes változókor-kalkulátorunkat és tudd meg!                           KITÖLTÖM A KALKULÁTORT! >