Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

"Azonnal megtaláltuk egymást..."

Az alábbi történetet Imre küldte. Ha Te is sikerrel jársz a társkeresésben a Randivonalon, ne felejtsd el megírni és elküldeni nekünk történetedet a sikersztori@randivonal.hu címre!
 
 
A mi történetünk már néhány nappal az után elkezdődött, hogy előfizettem az oldalon – szinte azonnal megtaláltuk egymást a sok társkereső között!

Mivel én külföldön dolgozom, először csak leveleztünk egymással, majd számot cseréltünk, és jöttek a hosszú, tartalmas, sok mindenre kiterjedő beszélgetések. Három hétig csak telefonon beszéltünk egymással, és ez alatt a több mint 50 óra beszélgetés alatt rengeteg mindent megtudtunk egymásról, és a kölcsönös szimpátia is csak egyre nőtt.

Mindketten nagyon vártuk már a személyes találkozást, de persze féltünk is, hogy mi lesz, ha az első randevú nem úgy sül el, ahogy szeretnénk, és nem működik köztünk a kémia. 

Hála a sok beszélgetésnek az első randit nem a megbeszélt napon, hanem már hazaérkezésem napjára előre hoztuk, ami végül nagyon jól sikerült, és egy éjszakába nyúló beszélgetésbe torkollott!

A lányom esküvőjére utaztam haza, aki látta, hogy az apja rózsaszín ködben úszik, ezért két nap személyes ismerkedés után meghívták az én Hercegnőmet is a lakodalomba. Ennek én nagyon örültem, de nem voltam benne biztos, hogy van kedve már a kapcsolatunk elején egy ilyen meghitt, családi-baráti rendezvényen részt venni, de legnagyobb örömömre azt mondta, szívesen eljön velem!

Hihetetlen, hogy mindössze másfél hónap leforgása alatt változott meg így az életünk… Azóta nagyon Boldogok vagyunk, és minden lehetőséget megragadunk, hogy együtt lehessünk.

 
Köszönjük Randivonal!