Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Egy napos balatoni vitorlázás a Nemerével!

2021. június 11-én gyere és tölts velünk egy fantasztikus napot a Balaton legendás zászlóshajója, a Nemere II. fedélzetén! Páratlan vitorlás élmény NEM CSAK a vitorlázás szerelmeseinek, de mindenképpen szingliknek, a Biztosrandi szervezésében!

A Nemere II. egy 75-ös cirkáló (Schärenkreutzer), a Balaton legendás zászlóshajója. Az 1944-ben épített Nemere vitorlás hétszer állt rajthoz a balatoni Kékszalagon, s 5 győzelmet aratott. 1955-ös 10 óra 40 perces rekordját 57 éven át nem tudták túlszárnyalni. A kilencvenes években partra tett, leromlott állapotú hajót, Láng Róbert építette újjá az eredetivel megegyező formában. 2000. július 6-án bocsátották újra vízre Nemere II. néven. Azóta minden évben indult a hagyományos távolsági vitorlásversenyen, a balatoni Kékszalagon.

Ha jelentkezel, ezúttal Neked is lehetőséged lesz a Nemere nyújtotta páratlan vitorlás élményben részesülni. Egy kellemes, szingli baráti társaságban eltöltött napra számíthatsz, ha velünk tartasz.

Indulás:
 
2021. június 11-én, közösen Budapestről Balatonfüredre, 8 óra magasságában, hogy legkésőbb 11 órakor már a fedélzeten élvezhessük a welcome drinket. Miután kellemesen feloldódtunk, kezdetét veheti a vitorlázás. Ebédidőben kikötünk, s egy helyi étteremben ebédelünk, majd a délután hátralévő részét ismét a hajón töltjük, közben fürdőzünk, beszélgetünk, pihenünk, piknikezünk az otthonról hozott finomságokból, isteni borokat kóstolunk a hajó készletéből, s élvezzük a nyári nap sugarait - jól fogjuk érezni magunkat, ezt garantáljuk!

17 óra magasságában érkezünk vissza Balatonfüredre, ahol igény szerint még tehetünk egy kellemes sétát a társasággal a füredi sétányon.

Utazás:
 
Közös indulással, szervezetten, nem szükséges mindenkinek saját autóval érkeznie.
A létszám limitált, a hajó kapacitása miatt 10 fővel tudunk elindulni.

Felhívjuk figyelmed, hogy a programon való részvétel díja 25.990 Ft, melynek megvásárlásával tudod lefoglalni helyed a programon. Vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.

Az ár tartalmazza:
- a hajó bérleti díját
- skippert
- italfogyasztást a hajón

Az ár nem tartalmazza:
- útiköltséget
- az ebéd árát a helyi étteremben
- a szervezést

Ha egy igazán különleges napra vágysz a Balatonnál, gyere és tarts velünk a programon!