Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Egyre többen választják az érintés nélküli lézerkezelést júl06

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Egyre többen választják az érintés nélküli lézerkezelést

Ismerd meg a világ legfejlettebb felszíni lézerkezelését, a Sasszem NO-Touch PRK kezelést! A randi szemüveg és kontaktlencse-macerák nélkül biztosan sikeresebb lesz. 

Elképzelhetetlennek tartod, hogy hozzáérjenek a szemedhez?
Eldobnád végre a szemüveged, de félsz attól, hogy hozzáérnek a szemedhez? A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás.

bigstock-Laser-vision-correction-Woman-60415532


Mit jelent valójában az érintésmentes lézerkezelés?
A Sasszemklinika legújabb lézere, a német csúcstechnológiájú Schwind Amaris lézer 5 dimenziós szemkövetésre képes és érintés nélkül végzi el a látásjavító lézerkezelést. Eddig a felszíni PRK kezelések előtt a refraktív sebészek egy mechanikai (mikrosebészeti) eszközzel távolították el a szaruhártya felső hámrétegét. Olyan ez, mint a kozmetikai kezelések előtt a bőrradírozás. A SCHWIND lézernek köszönhetően azonban ez megszűnik, mert a felső hámréteg eltávolítását már nem a sebészek, hanem maga a SCHWIND lézer végzi el mindenféle érintés nélkül. Tehát valóban semmilyen kellemetlenség nem éri a pácienst az egész lézerkezelés alatt.


SCHWIND 4


Mire számíthatsz a műtét során?
1. Azonnali WOW! effekt: A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. A kezelés után minden páciens boldogan olvassa le a falióra számlapját, majd az ablakon át a rendszámtáblákat már szemüveg és kontaktlencse nélkül - szabad szemmel.
2. Pénztárcakímélő ár: A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és tartós megoldást biztosít.
3. Fájdalommentes: A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat. Ez a leggyorsabb látásjavító kezelés.
4. Villámgyors lézer: Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D-s szemkövető rendszer pedig a még a szemmozgásnál is sebesebb, így biztosítja a tökéletesen pontos irányítást.
5. Gyors gyógyulási idő: A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem. 

Legyél te is sasszemű!
Ugye jól hangzik? Jelentkezz most a kezelést megelőző ingyenes alkalmassági vizsgálatra és legyél Te is Sasszemű! Ingyenes vizsgálatra jelentkezem
k is sasszemek