Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ezen a héten a borozáson és jó kedven a hangsúly

Budapesti Borbár Túra
2016.06.08. @Budapest, 22 borbár

Ilyen még nem volt: Borbár Túra Budapesten! Ezen az estén budapesti borbárok látják vendégül a huszonkét magyar borvidéket, kedvezményes kóstolást és találkozási lehetőséget kínálva a borászoknak és a borfogyasztóknak egyaránt. A főváros rendkívül izgalmas borbárjai az este erejéig speciális kínálattal, előadásokkal, kóstolókkal és 22%-os kedvezménnyel várják a bortúrázókat.


Kóstold meg a finomabbnál finomabb borokat a hozzád illő társsal! Nézz szét budapesti társkeresőink között!

II. Debreceni Mulatós Fesztivál
2016.06.01. @Debrecen

Izgalmas betétprogramokkal és a hazai mulatós zene legkedveltebb sztárjaival! Akik már biztosan gondoskodnak a hangulatról: Jolly&Suzy, Sihell Ferry&Henna, Nótár Mary, Kocsis Janka, Szajkó Tímea, Bertici Fivérek, Kristóf Katalin és Milán, Szimpla Kárpáci, Mátyus Arnold, egyszóval a magyar mulatós világ krémje. Gyermekekre is gondoltak a szervezők, így a légvártól kezdve az arcfestésig mindent megtalálhattok.
Csak a megfelelő társ hiányzik a mulatozáshoz? Nézd meg debreceni társkeresőinket!

Zolbert Jazz & Wine Fest
2016.06.11-12. @Neszmély

Idén első ízben találkozhatunk Neszmélyen a Budapesttől mindössze 75 kilométerre lévő, tradicionális borvidéken. Ez az a hely, ahol összeér az igényes élőzene és a minőségi bor, valamint a csodálatos dunai panoráma, a varázslatos naplemente és a modern gasztronómia. A nagykoncertek mellett részese lehetsz az exkluzív bortúrának, belekóstolhatsz a fesztivál étlap gasztronómiai különlegességeibe, megízlelheted a díjnyertes Hilltop borokat és borkoktélokat a Borteraszon.

GERE Jazz Fesztivál
2016.06.10-11. @Villány

A GERE Jazz-Fesztivál 2016 nyarán ismét jól csengő hármashangzatba rendezi a GERE-borokat, a kifinomult gasztronómiát és az igényes jazz-zenét, a fesztivál ötéves fennállásának minijubileuma ugyanakkor kiváló alkalom arra, hogy az ünneplés jegyében a zenei program és a kísérőelemek is egy valóságos “fiesta” hangulatát idézzék meg.


17. Harley-Davidson Open Road Fesztivál
2016.06.08-12. @Alsóörs, Európa Kemping

 

Magyarország legnagyobb motoros és zenei fesztiválja Téged is tárt karokkal vár! Dögös programcsomagra számíthatsz: a maximális rock-zenei élményről a Helloween és a The Sweet rock himnuszai gondoskodnak, sőt az idén jubiláló Ossian új lemezének szerzeményeit a fesztiválon hallhatod először élőben. Lesz tesztkamion, ahol a #HarleyDavidson gyönyörű motorjait is kipróbálhatod, a fesztivál megkoronázásaként, pedig ismét felsorakoznak a vaslovasok, hogy együtt guruljunk Európa egyik legnépszerűbb felvonulásán. 

Borozz és érezd jól magad a remek nyári programokon! Nincs kivel elmenned? Nézz szét fényképes társkeresőink között!