Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hogyan ússzuk meg ép bőrrel a Valentin-napot? 10 jótanács pasiknak feb12

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Hogyan ússzuk meg ép bőrrel a Valentin-napot? 10 jótanács pasiknak

Kellett ez is, mint púp a hátunkra. Nem elég a karácsony, a nőnap, az anyák napja, a mikulás, a húsvét, a születés- és névnapok meg a megismerkedés, első csók, első szex, első összeveszés, első kibékülés évfordulója, még a Valentin-nap is kész aknamező egy férfinak.

Hogy ebben az évben ne borítsa ránk az asztalt az asszony, a barátnő, a kedves, vagy a most megismert nőszemély, akinél be akarunk vágódni, és ne legyen hosszabb vagy örök szexmegvonás a dologból, csak a következő forgatókönyvet kell követnünk:

  1. Legjobb, ha felírjuk a dátumot. Február 14., idén péntekre esik. De nézzünk is rá a naptárra! És ne aznap este kapjunk észbe, mert akkor már réges-rég késő lesz! Esetleg beállíthatunk magunknak egy visszaszámláló programot.
  2. Kezdjük mindjárt reggel valami kedvességgel. Ha együtt élünk, főzzünk kávét, teát, csináljunk kakaót, facsarjunk narancsot, ha nagyon sok időnk van, reggelit is készíthetünk. Akár ágyba is vihetjük, bár sose értettem, mire jó csipásan és teli hólyaggal reggelizni, miközben folyton frászban vagyunk, hogy felborul a tálca.
  3. Ha nem élünk együtt, küldjünk sms-t, e-mail-t vagy galambpostát, nem árt, ha szerepel benne valami szív alakú ábra és holmi édeskés mondat a szerelemről, a szépségről, blablabla. Ha együtt élünk, de napközben ki-ki a maga útját járja, akkor is tegyük ugyanezt.
  4. A nap folyamán nyögjük ki legalább egyszer, hogy szeretlek. Ha ez nem igaz, akkor legalább azt, hogy nagyon szeretek veled lenni, gyönyörű vagy, imádom, ahogy ezt vagy azt csinálod. Figyelem: ez a bók ne a leányzó szexuális teljesítményére vonatkozzék, és ne is a mellméretére!
  5. Vegyünk valami ajándékot. De mi az ördögöt lehet venni egy nőnek? Nyugi, sokmindent. Pénztárcánkhoz és a kedves igényeihez mérten (nem biztos, hogy a kettő köszönő viszonyban van egymással), választhatunk a következő kategóriákból: virág, bonbon, illatszer. Utóbbi esetén előzőleg próbáljuk meg kideríteni, hogy milyen jellegű illatokat használ, mi a kedvence, azzal nem foghatunk mellé, de drogériákban az eladónők is szívesen segítenek, sőt, még ízlésesen be is csomagolják az ajándékot. Nyugodtan kérjük más nők segítségét, boldogok lesznek tőle, kivéve persze akkor, ha épp belénk szerelmesek, és mi észre se vettük. Akkor baromi pipásak lesznek. Bátrabb versenyzők próbálkozhatnak szexi fehérneművel, de ez nem egyszerű műfaj, ha eltévesztjük a méretet, abból nagy baj lehet. Ha túl kicsit veszünk, kövérnek érzi majd magát, ha túl nagyot, azon háborodik majd fel, hogy ennyire kövérnek gondoltuk. Az ékszer is jó megoldás lehet, ha nagyon nem tudjuk hová tenni a pénzünket. De a Valentin-nap azért nem akkora alkalom, hogy komolyabb ajándék lenne esedékes. Ha túlzásba esünk, még felmerülhet a gyanú, hogy rossz a lelkiismeretünk.
  6. Hívjuk fel napközben, és csevegjünk a szokásosnál kicsit hosszabban. Ha csak hallgatunk, az is jó, ő majd beszél helyettünk is.
  7. Ha nem élünk együtt, és egy mód van rá, találkozzunk vele. Ha ez nem megy, akkor lásd a 6. pontot.
  8. Ha találkozunk, vigyük el egy rendes helyre, ne elégedjünk meg a sarki mekivel vagy a helyi kifőzdével. Nem mindenkinek kell puccos étterem (de van az a kategória, akinek igen, akkor viszont foglaljunk helyet már most). Nagyon haladó szint: főzzünk magunk vacsorát. Akár még gyertyázhatunk is, csak fel ne gyújtsuk a lakást.
  9. Adjuk át az ajándékot, ha már megvettük. Ha még nem, akkor randi előtt vegyünk valamit. Ne állítsunk haza üres kézzel! Bár megjátszhatjuk, hogy teljesen kiment a fejünkből az egész, és borzasztóan sajnáljuk. Annál nagyobb lesz az öröm, hogy mégse.
  10. Miután mindezt teljesítettük, már gondolhatunk szexre is. Esetleg szerencsénk lesz. Esetleg!