Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nem akarom kihasználni, hogy össze vagy törve... nov07

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Nem akarom kihasználni, hogy össze vagy törve...

Az életben még nem hallottam ezt a szöveget, de filmekben annál inkább: akkor hangzik el, ha egy jóravaló pasi úgy dönt, hogy nem fekszik le a felkínálkozó nővel, mert az éppen lelkileg szét van csúszva, ennek köszönhetően talán még be is rúgott, és lehet, hogy később megbánná azt a felejthető éjszakát. Szóval a pasi nem akarja utólag rosszul érezni magát, amiért kihasználta a nőt. De vajon tényleg kihasználná? És milyen érzés, ha az embert akkor utasítják el, ha épp padlón van?

Nehéz eldönteni, hogy mi jobb ilyenkor, ha egy nő kifejezetten a férfi nyakába varrja magát, Meglehet, hogy nem is szexre vágyik, csak gyengédségre, azt viszont szex nélkül hetero férfiak nehezen adnak olyannak, akihez egyébként vonzódnak. Ilyenkor az is benne van a pakliban, hogy a férfi nem vonzódik hozzá annyira vagy éppenséggel taszítja, hogy a nő szétcsúszott, és nem azért utasítja el, mert olyan lelkiismeretes, hanem azért, mert nem bírja a részeg csajokat. (Vagy a betépetteket.)

Ezen túl azért azt se érdemes elfelejteni, hogy ha a nő nincs teljesen magánál, akkor utólag nemi erőszaknak is bizonyulhat a dolog, vagyis a férfi kifejezetten jobban teszi, ha nem megy bele az egészbe, hanem megvárja, míg a nő annyira kijózanodik, hogy már meg tudja ítélni, valóban szeretne-e szexelni. 

Megint más, ha nincs se alkohol, se drog a történetben, csak bánat, tehát a lány alapvetően józan, mégsem tud igazán tisztán gondolkodni. Vagy gyászolja az előző kapcsolatát, vagy kiborult a partnere valamilyen húzása miatt: ilyenkor az is simán lehet, hogy a vigasztaló férfivel azért akar lefeküdni, hogy megleckéztesse a férjét/pasiját. Ha sikerrel jár, jó kis perpatvar lehet az egészből, főleg, ha még be is vallja a pasijának, hogy mi történt, az meg a vigasztaló után ered, hogy megleckéztesse.

Nagyon sokféle helyzet van, és sokféle lehetséges kimenetel, viszont ezekben a pillanatokban gyorsan kell dönteni, ráadásul még csak nem is mindig józan állapotban. Nem szükséges ahhoz lerészegedni, hogy az ember sutba dobja a józan eszét: a szexuális izgalom is épp olyan jó tudatmódosító. Arról nem is beszélve, hogy lehet egy nő megbántott és szomorú, lehet, hogy még egy kicsit ivott is, ennek ellenére pontosan tudja, hogy kívánja azt a pasit, aki vigasztalni próbálja, vagy akire a vigasztaló szerepét osztotta. Ha utóbbiról van szó, akkor nagyon meg fog bántódni, amennyiben visszutasítják, még ha nemes szándékkal teszik is. (Persze, hogy a legkívánatosabb férfiak játsszák ezt el, és itt legkívánatosabbon nem a legjobb testűt kell érteni.)

Férfiként jó kis feladat az ilyen döntés, mert mást akar a test és másra int a józan ész (ha még sikerült megőrizni.) Érdemes szem előtt tartani, hogy a nő már előzőleg is kimutatta-e a vonzalmát, illetve hajlamos-e arra, hogy folyton változtassa a véleményét, összevesszen emberekkel, meggondolatlanul cselekedjen. Amennyire ismerjük, belefér-e a világképébe, hogy egyéjszakás kalandba bocsátkozzon, vagy szinte biztos meg fogja bánni? Egyáltalán biztos-e, hogy ő szexre gondol, mikor hozzánk bújik, vagy annyira naiv, hogy azt sem tudja, mit csinál. (Igen, ilyen is van, főleg, fiatal lányok esetében.) És ha belemegyünk a dologba, nem fogja-e úgy értelmezni, hogy kapcsolatot kezdtünk vele? 

Ha nem utasítjuk el, csak leállítjuk és megvárjuk, míg megnyugszik, kijózanodik, akkor még kaphatunk esélyt, feltéve, ha szeretnénk... Nem minden kaland éri meg a kockázatot, akárhonnan is nézzük.