Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Nyárvégi lazításhoz

Ingyenes mozizás a Római parton

2015.08.26.

Ha valami szuper kis szabadtéri programra mennétek, de nincs ötletek, látogassatok ki szerdán a Rmaira, ahol ingyenes mozivetítés lesz! Egész biztosan klassz lesz - meleg idő, naplemente, és jó a társaság garantált. Az Ezerszínű szerelem című film 21.00-kor kezdődik, de előtte a szervezők egy kis parti bicajozást szerveznek, amire szintén szívesen várnak mindenkit!

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét fényképes társkeresőink között!

 

 

3. Junibor Borünnep

2015.08.27-30.

Négy napig újra a Juniborászoké a Szent István tér! A Fiatal Borászok Egyesülete és a DiVino minden borkedvelőt egy közös ünnepre és találkozóra hív, ahol a borokat első kézből, maguktól a borászoktól lehet megkóstolni. Ezen a 4 napon biztosan a Bazilika előtt táboroznak le hazánk fiatal borászainak legizgalmasabb tételei. Kötetlen kóstolókkal, fogadóórával, finom falatokkal, ismerős arcokkal és jó hangulattal várnak.

 

Random SörWeekend

2015.08.27-30.

Már megint sör? Igen, sör! A nyár utolsó olyan hétvégéje, ahol a söré lesz a főszerep. A kisüzemi magyar, belga, cseh, angol söröké. Legenda, Rizmajer, Primátor, Kilkenny, Igazi Csíki, Bernard, Maissel’s Weisse, Holba, Opat, Guinness, Krusovice, Estrella – ez csak néhány azok közül a finom sörök közül, amiket a hétvégén megkóstolhatsz a 11. kerületi Kőrösi József utcában.  A sörök mellé a Grill Király és a Kolbice biztosítja a finom falatokat.

Szeretnél párban elmenni a programokra? Nézd meg budapesti társkeresőinket!

 

 

Botellón X Kora esti légyott a múzeumkertben

2015.08.28.

Amikor szép az idő, a Botellón csapata elfoglalja a város egyik kellemes pontját, hogy mehessen a dumaparti, netvörkölés és a mulatás.  A csapat biztosítja a zenét, a poharakat és a szemeteseket, tehát minden adott ahhoz, hogy ti vigyázzatok a környezetre. A non-profit, kötetlen találkozó célja a jó hangulat! Figyelem, aki korán kel ajándék Villa Sandi borokat lel!

 

DreherFeszt 2015

2015.08.29.

Buliztál már sörgyárban? Tudod, hogyan kóstolnak sört a profik? Netán arra vágysz, hogy a futószalagon csapoljanak neked sört? Menj el a Dreherfesztre augusztus 29-én! Csak erre az alkalomra főzött sörkülönlegességek, a Dreher Sörgyár 25 hektáros területén és 160 éves falai között egyetlen napra kialakított romkocsmák, és remek koncertek – ez az a jól bevált recept, amellyel a DreherFeszt augusztus 29-én ismét várja a látogatókat.

 

Kerékpártúra a Tokaji Borvidéken

2015.08.29-30.

Első nap: Bodrogkeresztúr - Tokaj - Szabolcs - Tokaj - Mád - Tállya útvonal (62 km táv, 330 m szintemelkedés), nagy részben aszfaltozott főúton, kis részben mellékutakon halad a csapat, a túra hossza várhatóan 8 óra. A szállás elfoglalása után borkóstoló, majd vacsora, és utána közös vagy egyéni program lehetőségek.
Második nap: Tállya - Abaújszántó -  Boldogkőváralja - Erdőbénye - Bodrogkisfalud - Bodrogkeresztúr  útvonal (56 km táv, 340 m szintemelkedés), nagyrészt aszfaltos mellékutakon, kis részben főútvonalon halad a csapat. A túra időtartama várhatóan 6,5 óra.